NEVEROVATNO: Profesor Devete gimnazije đacima dilovao heroin

NEVEROVATNO: Profesor Devete gimnazije đacima dilovao heroin

Crna Hronika -
Nastavnik fizičkog R. M. priveden pod sumnjom da je posredovao u preprodaji narkotika učenicima škole

BEOGRAD - Sramota!Profesor fizičkog u Devetoj beogradskoj gimnaziji „Mihajlo Petrović Alas“ R. M. (59) priveden je u policijsku stanicu Novi Beograd pod sumnjom da je posredovao u preprodaji narkotika!- R. M. je uhapšen na ulici ispred škole sa 55 grama heroina. Narkotike nije prodavao direktno učenicima, ali je posredovao u njihovoj prodaji - otkriva za Kurir izvor blizak istrazi i dodaje da je profesoru određen pritvor od 48 sati.

Direktor škole Dejan Josipović potvrdio je da je profesor priveden, kao i da su to saznali iz dopisa koji im je poslala policija.- Ne znamo razlog, ali smo dobili obećanje da će nam ubrzo dostaviti dokumentaciju - izjavio je Josipović.U Devetoj gimnaziji, koju je je naša ekipa posetila, vest je šokirala i zaposlene i učenike.- Ovo je šok za mene i za sve one koji su tu vest čuli - kratko je rekao jedan od zaposlenih u školi.Učenici dodaju da je profesor uvek imao dobar odnos prema njima.- Ne verujem da je profesor to radio. On je super, uvek je bio korektan - rekao je jedan od učenika.Međutim, ima učenika koji istog profesora optužuju da im je krao novac.U školi posle časova treniraju različiti sportisti, pa smo tu zatekli i dve devojke koje kažu da profesora znaju iz viđenja.- Videla sam ga par puta. Ako je tačno da je preprodavao narkotike, onda je on bruka cele profesije. Ne mogu da verujem da profesor, i to još fizičkog, može bude umešan u tako nešto - rekla je ogorčeno devojka.

Nagrađivan za radProfesor R. M. ranije je predavao u više osnovnih škola, a u Devetoj gimnaziji je od 1990. Posebno se interesovao za gimnastiku i na školskim takmičenjima dobio je nekoliko zlatnih plaketa. Sredinom osamdesetih godina dobio je Oktobarsku povelju i Oktobarsku nagradu Grada Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track