SAHRANJEN: Otkrićemo ko te je ubio, Đole

Sahranjena žrtva eksplozije u Nišu

SAHRANJEN: Otkrićemo ko te je ubio, Đole

Crna Hronika -
Nad grobom brat rekao da će saznati ko je naručio smrt Đorđa Stojanovića

NIŠ - Očaj do neba!Moj sin je živ, on nije mrtav... Ne plačite, on je živ...Ovo je juče neprestano ponavljala Jelica Stojanović, neutešna majka Đorđa Stojanovića (32), ubijenog u nedelju ujutro u stravičnoj eksploziji bombe postavljene ispod njegovog „fijat punta“, dok je kovčeg sa telom njenog sina polagan u raku na groblju u Donjoj Vrežini kod Niša. Sahrani Đorđa Stojanovića prisustvovala je samo najbliža rodbina, a brat Miloš je nad grobom rekao da će učiniti sve da sazna ko je naručio Đorđevu smrt!

- Dobro smo zarađivali, znalo se da imamo dosta para, pa su se na nas svi okomili, od zelenaša do policije! Ugrađivali su se ko je koliko mogao i stigao, a Đole je samo plaćao - kazao je Miloš.U policiji kažu da je istraga o ubistvu Đorđa Stojanovića još u toku i da novih detalja nema. U međuvremenu, u noći između nedelje i ponedeljka podmetnut je požar ispod još jednog automobila! Ovaj put je izgoreo „mercedes“, vlasništvo oca Saše Pešića, nekadašnjeg fudbalera niškog Radničkog, sada prvotimca Šerifa iz Moldavije!- Automobil je bio parkiran na trotoaru ispred kuće, uz samo autobusko stajalište, a samo pukom srećom niko nije povređen. Na osnovu snimka sigurnosne kamere sa Pešićeve kuće utvrđeno je da je požar podmetnut - rekao je izvor Kurira.(D. I.)

Vučić: U Nišu iznikao novi klanPrvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da je u Nišu, gde već tri godine nema načelnika policije, iznikao novi narko-klan.- Situacija u Nišu sve je teža i opasnija, a plašim se da se iza toga kriju stvari koje nismo smeli da dopustimo u prethodnih nekoliko godina. I svi pre nas i svi mi danas snosimo odgovornost za to stanje i to moramo pod hitno da promenimo - rekao je juče Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track