NASILNICI: Maloletnici tukli starce, razbijali i pretili

Kraljevo

NASILNICI: Maloletnici tukli starce, razbijali i pretili

Crna Hronika -
Policija sumnjiči dvojicu maloletnika da su posle kraće rasprave tukli trojicu starijih muškaraca, polomili staklo na na vratima jedne kuće i pretili ukućanjima

KRALJEVO- Pripadnici Policijske ispostave Ribnica, Policijske uprave Kraljevo, dostavili su Izveštaj Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu za maloletne N.V. (17) i D.D. (17) iz Kraljeva, zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje, a D.D. i krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.Kako je navedeno u saopštenju, sumnja se da su maloletni N.V. i D.D., 21. januara oko 18.30 časova u Ulici Matije Gupca u Kovačima kod Kraljeva u grupi sa još dva, službi za sada nepoznata lica, nakon kraće rasprave, fizički nasrnuli na sedamdesetogodišnje Ž.K. i M.J. iz Kovača i tom prilikom im naneli telesne povrede u predelu glave i tela.

Sumnja se i da su iste večeri oko 22.30 časova u Ulici Žičkoj u Ribnici kod Kraljeva, fizički nasrnuli i naneli lake telesne povrede 60-godišnjem S.P. iz Ribnice, a pola sata kasnije, u Ulici Petrinjskoj u Kovačima, polomili staklo na ulaznim vratima porodične kuće vlasništvo 49-godišnjeg J.Z. iz Kovača, kojom prilikom su pretili ukućanima.

Nakon dovođenja, u službenim prostorijama D.D. je fizički nasrnuo na policijskog službenika i naneo mu lake telesne povrede.

Maloletnici su saslušani u prisustvu roditelja i branioca, nakon čega su pušteni.Nastavlja se rad na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za izvršenje ovih krivičnih dela, kao i identifikaciji i pronalasku ostalih izvršilaca, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track