HOROR U TUZLI: Otac nožem 40 puta izbo ćerku, pa je zaklo

Detalji svirepog ubistva

HOROR U TUZLI: Otac nožem 40 puta izbo ćerku, pa je zaklo

Crna Hronika -
Slobodan Spasojević na isipitvanju u tužilaštvu priznao da je svoju ćerku Šejlu izbo 40 puta pre nego što ju je zaklao, što su potvrdili i nalazi obdukcije

SARAJEVO- Obdukcija Šejle Spasojević (30) koju je u ponedeljak na izletištu Ilinčica u Tuzli ubio otac Slobodan (56) pokazala je da je ona čak 40 puta nožem izbodena po celom telu, a imala je i tri reza na vratu.

Ubistvu je prethodila svađa oca i ćerke, kada je Slobodan iznenada udario Šejlu nekoliko puta pesnicom u glavu pre nego što ju je ubio.

Slobodan na svom saslušanju nije puno pričao, priznao je krivicu da je bio dosta vezan za ćerku, i da je jako posesivan. Objasnio je da je znao često da prati Šejlu s kim izlazi i gde se kreće. Često joj je pravio scene pred njenim društvom, što je potvrdio i na ispitivanju u Tužilaštvu.

Zanimljivo je da je Slobodana na mesto ubistva dovezao taksista koji se parkirao nedaleko od mesta ubistva, ali nije ni slutio šta se događa u šumi, dok je čekao ubicu da se vrati.

Slobodan Spasojević posle ubistva ćerke taksijem se odvezao do policije gde se predao, a izvadio je i preklopni nož sa kojim je Šejla ubijena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track