Horor u Kruševcu: Silovali bolesnu devojku dve godine

Monstrumi

Horor u Kruševcu: Silovali bolesnu devojku dve godine

Crna Hronika -
Uhapšeni Đ. M. (37) i N. Đ. (23) iživljavali se nad maloletnicom ometenom u razvoju, a onda joj naredili da potkrada roditelje i donosi im novac

KRUŠEVAC - Orgijali, pa ucenjivali!Kruševljani Đ. M. (37) i N. Đ. (23) iz sela Vitanovac uhapšeni su zbog sumnje da su obljubili N. N., devojku s posebnim potrebama, koja je u vreme tog dela bila maloletna!- Nasilnici su se skoro dve godine iživljavali nad bolesnom devojkom, a potom im ni to više nije bilo dovoljno, pa su počeli da ucenjuju njene roditelje tražeći novac! Pretili su im da više neće videti ćerku ako im ne budu dali novac! Na sreću, roditelji su slučaj prijavili kruševačkoj policiji, koja je prekinula noćnu moru nemoćne devojke - rekao je izvor Kurira.Priča je počela 2010. kada je Đ. M. u jednom kafiću sreo devojku koja je izašla s drugaricom.- Lažno joj se predstavio kao Mateja Kristijanović i rekao da ima 28 godina. Ona je u to vreme bila maloletna, a pošto je i osoba s posebnim potrebama, monstrumu nije bilo teško da je prevari. U prvo vreme viđali su se u gradu, a potom je on po nju dolazio automobilom i vozio je u svoju kuću, gde su imali seksualne odnose - priča naš izvor iz istrage.Međutim, Đ. M. nije bilo dovoljno što je imao seks s maloletnicom ometenom u razvoju, već je počeo da traži od nje da spava i s njegovim prijateljem N. Đ.!- Devojka je u početku to odbijala, ali je kasnije pristala jer joj je Đ. M. zapretio da će ispričati njenim roditeljima o njihovom odnosu! Ona je pokušavala da se sakrije od nasilnika, menjala je brojeve telefona, ali bi je uvek našli i odvodili u kuću Đ. M., gde su se iživljavali nad njom! Uskoro je Đ. M. postao i vrlo grub, tukao je i primoravao devojku da traži novac od svojih imućnih roditelja i pare daje njemu - kaže naš sagovornik.Ko zna koliko bi trajala agonija nesrećne devojke da Đ. M. i N. Đ. nisu pokušali da ucenjuju još jednu devojku!- Siledžije su pozvale roditelje te druge devojke i rekle im da neće više videti ćerku ako im ne isplate 200 evra. Naravno, otac te devojke je odmah slučaj prijavio policiji, koja je utvrdila da su se Đ. M. i N. Đ. dve godine iživljavali nad bolesnom devojkom - kazao je naš izvor.

Izmislio dugNaš sagovornik kaže da Đ. M. nije bilo teško da manipuliše bolesnom devojkom.- Optuživao ju je da mu je navodno ukrala silne pare iz novčanika i stalno joj tražio da mu vrati taj novac. Prošle nedelje zapretio joj je da neće ostati živa ako mu ne donese novac - kaže naš sagovornik.Strah u porodiciZlostavljana devojka sada je u porodici koja ne želi da govori o ovom slučaju zbog toga što se plaše da Đ. M. i N. Đ. možda imaju saučesnike koji su još na slobodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track