PUCALI PRED DECOM: Obračun delija i firmaša kod vrtića u NS

Navijački okršaj u Novom Sadu

PUCALI PRED DECOM: Obračun delija i firmaša kod vrtića u NS

Crna Hronika -
Petorica-šestorica mladića sakrivena iza automobila sačekala suparnike. Pucali i jedni i drugi, samo čudom nije bilo povređenih

NOVI SAD - Bezobzirno!U obračunu navijača Vojvodine i Crvene zvezde, koji se odigrao 200 metara od škole „Prva vojvođanska brigada“ i vrtića „Vendi“, ispaljeno je nekoliko hitaca iz vatrenog oružja. Srećom, pošto su se u blizini mesta pucnjave igrali mališani, povređenih nije bilo.- Pet-šest mlađih momaka, koji su nosili kapuljače, sakrili su se iza parkiranog automobila i sačekali suparničku grupu mladića. Prema njima su ispalili nekoliko hitaca iz dva pištolja, posle čega je i druga strana odgovorila nasumičnim pucnjima, a jedan od metaka završio je u prozoru stana u obližnjoj višespratnici, u Ulici seljačkih buna. Pucnjava je prestala čim se uključio alarm u automobilu koji su koristili kao zaklon - kaže izvor Kurira.Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zatražio je juče od policije, tužilaštva i svih nadležnih državnih organa da što pre reaguju povodom sve učestalijih slučajeva nasilja.

- U poslednje vreme drastično se povećao broj masovnih tuča, krađa i oružanih incidenata na ulicama grada, što najozbiljnije ugrožava bezbednost Novosađana. Ne možemo mirno gledati kako nasilje i bahatost uzimaju maha u Novom Sadu - poručio je gradonačelnik.Pretpostavlja se da je ovo nastavak navijačkog sukoba u kojem je u subotu ujutro N. S. zadobio teške povrede. Tuča se desila na Bulevaru oslobođenja, a u okršaju su korišćene motke i štangle.

Uviđaj na mestu obračuna
Uviđaj na mestu obračuna

Uviđaj na mestu obračuna
Uviđaj na mestu obračuna

Miloš Vučević
Miloš Vučević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track