Kupovao od lopova: Ukradeni šahtovi na privatnom otpadu

Dolijao

Kupovao od lopova: Ukradeni šahtovi na privatnom otpadu

Crna Hronika -
U saopštenju se navodi da je poslovođa otpada Lj.J. (34) iz Novog Sada pomenute predmete, koji su u vlasništvu JP „Vodovod i kanalizacija“, otkupljivao od za sada nepoznatih lica

NOVI SAD - Policija u Novom Sadu je na jednom privatnom otpadu za otkup i promet sekundarnih sirovina pronašla 66 slivničkih rešetki i poklopaca za šahtove za koje se osnovano sumnja da potiču iz krivičnog dela krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da je poslovođa otpada Lj.J. (34) iz Novog Sada pomenute predmete, koji su u vlasništvu JP „Vodovod i kanalizacija“, otkupljivao od za sada nepoznatih lica.

Protiv Lj.J. podneta je krivična prijava, u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanje, a policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta lica, koja su krala slivničke rešetke i šahtove.

U još jednoj intervenciji policije, zaustavljen je kamion u kome su bili N.K. (49), Đ.F. (29), R.D. (23) i M.B. (54) iz okoline Novog Sada, za koje se osnovano sumnja da su oni, prethodno, navedenom otpadu prodali skoro tri tone metala, pa je Tržišna inspekcija protiv njih podnela prekršajne prijave zbog nabavke i prodaje robe bez odobrenja nadležnog organa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja