OČAJNI OTAC: Miljan je tajnu odneo u grob!

Šok u Smederevskoj Palanci

OČAJNI OTAC: Miljan je tajnu odneo u grob!

Crna Hronika -
Niko ne zna zašto je Miljan Kaličanin (17) naočigled N. J. (16) skočio pod voz

KURŠUMLIJA - Tajnu odneo u grob!

Sahranio sam sina! Još ne mogu da verujem da ga više nema, a još mi je strašnije što ne znam zašto se moj Miljan bacio pod voz...Ovo je juče za Kurir rekao Milivoje Kaličanin, otac Miljana Kaličanina (17), učenika Srednje medicinske škole u Smederevskoj Palanci, koji se 5. februara nedaleko od Železničke stanice u ovom gradu bacio pod voz naočigled svoje najbolje drugarice N. J. (16), učenice gimnazije u istom gradu. Srđan Kaličanin, Miljanov brat od strica, kaže da je Miljan bio mirno, tiho i povučeno dete.Želeo je da se bavi manekenstvom. Voleo je da bude u ženskom društvu i uvek je bio okružen devojčicama. Miljanovi roditelji, kao i sestra i stariji brat, koji je policajac u Novom Sadu, mnogo su potreseni - rekao je Srđan i dodao da se Miljan s porodicom pre nekoliko godina iz Kuršumlije preselio u Smederevsku Palanku.

U teškom psihičkom stanju je i N. J., Miljanova drugarica, pred čijim očima je dečak izvršio samoubistvo.- Kad je Miljana udario voz, N. J. je mobilnim telefonom pozvala majku i plačući ispričala šta se desilo. Iako nije dala izjavu u policiji jer je u šoku, koliko smo uspeli da shvatimo, ona nije htela da se ubije. Zasad nam nije poznat motiv samoubistva dečaka. Očekujemo da će tragedija biti rasvetljena posle saslušanja devojčice - kaže izvor Kurira.Školski drugovi iz Medicinske škole kažu da je Miljan bio veoma povučen i da se ni po čemu nije isticao.- Miljan i N. J. su bili nerazdvojni, često smo ih viđali kako se šetaju i pričaju. Nisu bili u emotivnoj vezi, kako su neki pričali, već najbolji drugovi - kažu školski drugari.

Miljan sa jednom od drugarica
Miljan sa jednom od drugarica

Svedok na lekovimaSvedok tragedije bio je i Josip V., šef Železničke stanice u Smederevskoj Palanci, a zbog šoka koji je preživeo on već danima pije lekove za smirenje!- Posle nesreće javio se lekaru i potražio pomoć. Doktori su ga priključili na infuziju, a posle dodatnih pregleda prepisani su mu lekovi za smirenje. Josip se sada oseća bolje, ali i dalje posećuje lekare - kažu na Železničkoj stanici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track