Ovo je ubica: Zadavio devojku i pozvao druga!

Potraga za osumnjičenim Aleksandrom Š.

Ovo je ubica: Zadavio devojku i pozvao druga!

Crna Hronika -
Policija u stanu u naselju Medaković pronašla beživotno telo zadavljene devojke Stele G. za čije se ubistvo sumnjiči njen dečko Aleksandar Š koji je u bekstvu

BEOGRAD – Beogradska policija pronašla je u sredu ujutro oko 10.20 sati leš devojke u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković.

Kako Kurir nezvanično saznaje reč je o Steli Gundelj (26) iz Nove Pazove, koja je živela u iznajmljenom stanu, a koju je kako se osnovano sumnja zadavio njen dečko Aleksandar Š. (23) koji se nalazi u bekstvu.

Prema nezvaničnim informacijama nesrećna devojka pronađena je mrtva u krevetu sa hematomom na vratu. Naime osumnjičeni mladić je navodno iz stana posle ubistva pozvao telefonom svog druga i rekao mu:

"Posvađali smo se, mislim da sam je ubio. Dođi u njen stan", rekao je navodno Aleksandar.

Njegov drug po dolasku u stan odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, dok je Aleksandar pobegao pre dolaska policijske patrole.

Navodno kao glavni motiv zločina spominje se ljubomora, a policija još ispituje ove navode.

Zanimljivo je da niko od komšija zadavljene devojke nije čuo nikakvu buku ili dozivanje u pomoć, kao i da se ubistvo dogodilo do dolaska policije.

Prema nezvaničnim informacijama Stela se sa Aleksandrom Š. preselila u iznajmljeni stan u naselju Medaković pre nekoliko meseci, kada se ona navodno zaposlila u jednoj velikoj farmaceutskoj kući.

Stela je koliko se može saznati sa njene Fejsbuk stranice završila medicinski fakultet, a povodom toga 13, jula 2012 ostavila je značajan post:

“ Neopisiva sreća, ludilo, uzbuđenje jer dva slova menjaju stvar…. Dr Stela Gundelj. Gotov Fakultet", napisala je tragično nastradala Stela.

Njen Fejsbuk profil svedoči o njenoj velikoj društvenoj aktivnosti. Osim što je postala lekarka Stela se aktivno bavila i folklorom o čemu svedoče njene brojne fotografije.

Policija i dalje intenzivno traga za njenim momkom Aleksandrom Š. koji se sumnjiči za ovo ubistvo.

Foto: RTS
Foto: RTS

Stela Gundelj
Stela Gundelj

Foto : Fejsbuk
Foto : Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track