Bosanci varali građane u Podrinju

Prevara

Bosanci varali građane u Podrinju

Crna Hronika -
Policija sumnjiči dvojicu bosnaskih državljana što su ih ubeđivali da im daju određenu sumu novca kako bi mogli da umesto navodne nagrade u nekom od trgovinskom lancu dobiju gotov novac

BEOGRAD - Loznička policija uhapsila je dvojicu državljana BiH zbog sumnje da su varali građane tako što su ih ubeđivali da im daju određenu sumu novca kako bi mogli da umesto navodne nagrade u nekom od trgovinskom lancu dobiju gotov novac.

Uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Osnovnog suda u Loznici, privedeni su M.P. i I.P., zbog sumnje da su u poslednjih mesec dana na teritoriji Šapca, Loznice i opštine Mali Zvornik izvršili više krivičnih dela prevare, navodi se u saospstenju.

Policija sumnja se da su oni građane varali, "tako što su se prvo raspitivali o imovinskim prilikama vlasnika kuća u ovim opštinama", navela je Policijska uprava u Šapacu u cijem sastavu je loznička policija.

Potom su ih ubeđivali da su iz većih trgovinskih lanaca "a da su oni dobitnici nagrada u vrednosti od 800 do 2.500 evra". navodi se u saopštenju.

Državljani BIH su pričali građanima kako mogu da umesto nagrade dobiju novac, "ali prethodno moraju da im daju od 11 do 18 hiljada dinara, što su neki i činili".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track