STRAVIČNO: Nožem izmasakrirao bivšu suprugu

Ubistvo u Novom Kneževcu

STRAVIČNO: Nožem izmasakrirao bivšu suprugu

Crna Hronika -
Radomir B. (64) u dvorištu nekadašnje zajedničke kuće, na smrt izbo nožem bivšu žženu Olgu B. (61)

NOVI KNEŽEVAC: Serija bez kraja!Još jedan propali brak u Srbiji je okončan na najgori mogući način, tako što je bivši mužž usmrtio žženu.Radomir B. (64) iz Novog Knežževca, u dvorištu nekadašnje zajedničke kuće, na smrt je izbo bivšu žženu Olgu B. (61). Zločin se dogodio u nedelju uveče oko 19.30 sati, u ulici Pionirska na periferiji ove banatske varošice.

Prema saznanjima Kurira, zločinu u dvorištu kuće, u kojoj je Olga nakon razvoda živela sama, prethodila je žučna svađa:-Olga je u jednom trenutku izašla iz kuhinje. Radomir je zgrabio kuhinjski nožž. Krenuo je za njom i sustigao u dvorištu. Zadao joj je više udaraca po glavi i telu. Nakon izvšenog ubistva, telefonom je pozvao svog advokata i saopštio mu šta je uradio. Iako je advokat odmah alarmirao policiju, pomoći za Olgu nije bilo. U dvorištu su zatekli Radomira i nepomično telo njegove bivše žžene u lokvi krvi. Po dolasku, lekari Hitne pomoći samo je mogao da konstatuju smrt, detalji su jezivog zločina koji je šokirao žitelje Novog Kneževca.

Policija je Radomira B. uhapsila i odredila 48-časovno zadržavanje, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Zrenjaninu, zbog sumnje da je izvršio ubistvo.Olga B. biće sahranjena u utorak popodne na groblju u Novom Kneževcu.

Razveli se pre dve godine

Olga i Radomir u braku su bili tri decenije. Nisu imali dece. Brak pun nesuglasica, okončali su pre dve godine.Pre toga on ju je više puta psihički i fizički maltretirao.Policija je 2011. godine protiv Radomira podnela krivičnu prijavu kojom ga je teretila za nasilje u porodici. Olga ga je tužžila i zbog tog sud je presudio u njenu korist, pa je sa Radomirove penzije skidan deo novca.Kobne večeri su se, najverovatnije, oko toga posvađali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track