Porodica ubice braće Gojačanin beži u Srbiju!

Pod pritiskom

Porodica ubice braće Gojačanin beži u Srbiju!

Crna Hronika -
Porodica Šćepana Bujića osumnjičenog da je ubio braću Gojačanin najavila je da će zbog brojnih pritisaka iseliti se iz Bara

PODGORICA – Porodica Šćepana Bujića (20) koji se tereti da je ubio braću Gojačanin 15.februara u Baru, najavila je policiji da će se narednih dana iseliti iz ovog grada jer se nalaze pod velikim pritiskom svojih sugrađanina, medija ali i policije.

Bujićeva supruga je kazala da “njenoj deci i njoj” više nema mesta u Baru, zbog čega će porodicu “odvesti na neko sigurnije mesto”.

Porodica Bujić nije navela gde će da se preseli, ali se spekuliše u nekim medijima da bi to mogla biti najverovatnije Srbija.

Maloletni Šćepanov brat L.B. (16) saslušan je u barskom sudu za prekršaje zbog sumnji da je u ponedeljak 25.februara na Fejsbuk stranici “ Svi smo mi Dejan i Ljubo Gojačanin vređao administratorku tog profila i organizatoreprotesta protiv nasilja u tom gradu.

On se sumnjiči da je napisao uvrede i psovke na račun dve djevojke, koje su u noći ubistva braće Gojačanin otvorile stranicu, gdje su pozvale građane Bara na protest povodom njihovog brutalnog ubistva, ali i pozvale nadležne da se odlučnije bore protiv sve većeg kriminala na ulicama tog grada.Tokom istrage o ubistvu braće Gojačanin, policija je došla do saznanja da je, najvjerovatnije, povod za dvostruko ubistvo svađa jednog od ubijene braće upravo sa maloljetnim L.B.

Navodno, 15-ak dana pre ubistva Gojačanina, jedan od braće je imao manji konflikt sa maloletnikom, zbog čega je njegov stariji brat rešio da stvar uzme u svoje ruke.Nakon ubistva braće u Baru su dve noći održavani protesti protiv nasilja, a paljenje sveća organizovano je i u drugim crnogorskim gradovima.

Bujićev sin - Šćepan Bujić sumnjiči se da je usmrtio braću Dejana i Ljubomira Gojačanina u bilijar klubu “Mr Otto”. Nakon tog ubistva policija je poslala u Bar specijalne jedinice, koje danonoćnim racijama i pretresima pokušavaju da smanje nasilje u tom lučkom gradu.

http://www.youtube.com/watch?v=ww6w74RU-9g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track