PSIHO: Hteo da zakolje devojke jer nisu htele seks s njim?

Krvoproliće kod Kanjiže

PSIHO: Hteo da zakolje devojke jer nisu htele seks s njim?

Crna Hronika -
Šaban P. (25) nožem je ubadao K. C. u vrat, a kad sam pokušala da je zaštitim, skočio je na mene i ranio me, rekla povređena J. S.

KANJIŽA - Psiho!- Kad sam videla da je Šaban P. iz čista mira nasrnuo na moju drugaricu K. C., koja je sedela u fotelji, i triput je ubo velikim kuhinjskim nožem u vrat, skočila sam na njega. Uspela sam da ga odgurnem od drugarice. Videla sam, u magnovenju, da je pala u nesvest, a Šaban je krenuo da vitla nožem prema meni! Branila sam se kako sam znala i umela, krv je šikljala iz mojih šaka... Ubo me je i u obraz...Ovako je juče za Kurir prepričala jezivu dramu J. S. (37) iz Martonoša kod Kanjiže, u čijoj kući je u sredu uveče Šaban P. (25) napao nju i K. C. (28). Policija se povodom ovog događaja nije zvanično oglasila, a Kurirov izvor iz istrage kaže da se ispituju motivi napada.- Proveravamo sve mogućnosti, pa čak i onu da je Šaban P. hteo da ubije dve devojke zato što nisu htele seks s njim! Šaban je u bekstvu i za njim, ali i za Šabanovim bratom Hajrošem P. (30), koji je takođe umešan u ovaj incident, intenzivno se traga - kaže izvor Kurira.Povređena J. S. priča da su pre napada ona i K. C. sedele sa Šabanom i Hajrošem u kafani. Oko 22 sata odlučili su da odu kod J. S.- Sedeli smo i pričali. Nisam ih ponudila pićem jer sam smatrala da su dovoljno popili. U jednom trenutku Šaban je rekao da ide u toalet. Vratio se s nožem za sečenje hleba i došao do K. C. Delovalo je kao da će joj odseći glavu! Skočila sam na njega i tada se ustremio na mene... Nekako sam se iskobeljala, počela da vrištim i istrčala u dvorište. Tad su Šaban i njegov brat pobegli, a mi smo pozvali policiju i Hitnu pomoć - drhtavim glasom ispričala je povređena devojka.

Vratio se na mesto zločinaPovređena J. S. ispričala je da je 24 sata provela u subotičkoj bolnici.- Po povratku sam od majke saznala da se, nakon što je policija otišla, Šaban vratio u našu kuću. Hteo je da preskoči kapiju i uzme jaknu koju je zaboravio. U njoj je bila i njegova lična karta. Posle toga policijska patrola je dežurala cele noći ispred moje kuće - rekla je devojka.

Otac pretiOtac K. C. tvrdi da je Šaban P. pokušao da ubije njegovu ćerku.- Da sam ga ja našao, ne bi se dobro proveo. Mogao je dete da mi ubije! - rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track