OBRT: Devojčica: Silovao me tri sata - Lekari: Nema povreda!
Foto: Marina Lopičić

Napad manijaka

OBRT: Devojčica: Silovao me tri sata - Lekari: Nema povreda!

Crna Hronika -
K. S. (16) prijavila da je napastvovana čak dva i po sata. Ginekološkim pregledom utvrđeno da nije povređena
1 / 4 Foto: Marina Lopičić

BEOGRAD - Lažna prijava.Šesnaestogodišnja K. S. prijavila je juče da je napadnuta i silovana više od dva sata u ulazu u podrum zgrade u Ulici Jurija Gagarina, u novobeogradskom Bloku 62! Policija je odmah pokrenula potragu za proćelavim tamnoputim muškarcem starim između 35 i 40 godina, obučenim u crno-crvenu jaknu i trenerku tamne boje, kako ga je devojčica, prilično detaljno, opisala.

Prema našim saznanjima, posle sinoć obavljenog ginekološkog pregleda utvrđeno je da K. S. nema nikakvih povreda, kao i da nije imala seksualne odnose. Na to je ukazivao i nalaz lekara Hitne pomoći.- Devojčica nije imala vidne povrede po sebi. Bila je svesna i komunikativna i nije bilo potrebe za hospitalizacijom - izjavili su za Kurir iz Hitne pomoći.Već tada je bilo jasno da nešto tu baš i ne štima.

Naime, iskaz K. S. u policiji bio je konfuzan, pričala je nepovezano, bila dezorijentisana.- Devojčica je ispričala tri verzije događaja. Prvo je rekla da je oko 16 sati pobegla od silovatelja i otišla kod majke, da bi se kasnije u toj priči pojavili i njen dečko i drugarica. Posle nalaza ginekologa istražujemo zbog čega je lažno prijavila silovanje - kaže izvor Kurira iz istrage, koji navodi da će danas biti nastavljen razgovor sa K. S. kako bi se utvrdilo da li je ona uopšte imala bilo kakav kontakt sa eventualnim napadačem.

Devojčica je prijavila da ju je manijak napao oko 13.30 sati, kad se vraćala iz škole, u ulazu u podrumske prostorije. Ona je ispričala da je napadač imao nož, da ju je tukao i silovao i da je uspela da pobegne oko 16 časova.- Ja sam na poslu ceo dan i nisam čuo jauke niti bilo šta sumnjivo - potvrdio je za Kurir muškarac koji radi u radnji na spratu iznad mesta gde se, navodno, dogodilo silovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track