MAJKA ŽRTVE: Moje dete je preživelo stravičnu traumu!

Policija istražuje slučaj bludničenja nad maloletnicom

MAJKA ŽRTVE: Moje dete je preživelo stravičnu traumu!

Crna Hronika -
Najgore od svega jeste to što je taj manijak juče pušten na slobodu, kaže majka. Rođaka osumnjičenog Ljubiše K. tvrdi da mu je sve namestila ćerka zato što joj je ukinuo džeparac

SMEDEREVO - Drama!Moja ćerka je preživela traumu koju nijedna devojčica njenih godina nikada ne bi trebalo da iskusi! Najgore od svega jeste to što je taj manijak juče pušten na slobodu. Verujem da će mi policija i sud pomoći da zaštitim svoje dete!Ovo je za Kurir izjavila majka šesnaestogodišnje devojčice nad kojom je, navodno, bludničio Ljubiša K. (49) iz Smedereva, bivši suprug devojčicine ujne! Vidno uznemirena, žena je dodala da je izuzetno potresena i da nije u stanju da razgovara s novinarima, ali da potpuno veruje svojoj ćerki.S druge strane, rođaci Ljubiše K. rekli su za Kurir da veruju u njegovu nevinost i da mu je sve smestila rođena ćerka!- Otkako se Ljubišina bivša žena preudala, Ljubiša je sam podizao ćerku M. K. (16). Ipak, ma koliko se trudio, devojčica je posle razvoda roditelja počela da puši, pije i da se drogira! U poslednje vreme, odnos Ljubiše i M. K. postao je izuzetno zategnut. Zabranio joj je da izlazi dok ne popravi ocene i prestao da joj daje džeparac! Ona je toliko pobesnela da je prestala da razgovara s ocem, a verujem da je zato nagovorila tu devojčicu, inače svoju rođaku, da izmisli priču sa zlostavljanjem kako bi se rešila oca - tvrdi rođaka Ljubiše K.Rođaka dodaje da je M. K., čim joj je otac uhapšen, spakovala kofere i otišla u stan devojčice koja je prijavila bludničenje!Ljubiša K. je juče, posle 48 sati provedenih u pritvoru, saslušan pred istražnim sudijom, posle čega je pušten na slobodu.(M. V.)

Meštani šokiraniMeštani Smedereva bili su puni hvale za devojčicu.- Ona je vredno, fino i pomalo naivno dete - ispričao je komšija. S druge strane, Ljubišu opisuju kao odličnog fizioterapeuta.- Nije uzimao mnogo para i bio je dobar maser. Nikad nisam čuo da se bavi nadrilekarstvom - rekao je komšija.Meštani kaži i da je pre mnogo godina teča devojčice, koja je sada prijavila zlostavljanje, bio optužen zbog bludničenja nad maloletnicom!- Ona je tad bila mala, ali je sigurno zapamtila za šta joj je teča bio optužen - rekli su meštani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track