STRAVIČAN UDES: Izgubio kontrolu na Futoškom putu!

Nesreća u Novom Sadu

STRAVIČAN UDES: Izgubio kontrolu na Futoškom putu!

Crna Hronika -
Tijana Simov (22) umrla na licu mesta, dok su njena sestra Bojana (18) i Pavle Mijušković (19) teško povređeni kad se Nemanja Sušić (22) „reno meganom“ zakucao u drvo

NOVI SAD - Užasno.Tijana Simov (22) poginula je dok su njena rođena sestra Bojana (18) i Pavle Mijušković (19), svi iz Novog Sada, teško povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče sat posle ponoći na Futoškom putu kod Satelitske pijace u Novom Sadu. Do nesreće je došlo kad se automobil „reno megan“, u kojem ih je vozio Nemanja Sušić (22) iz Novog Sada, zakucao u drvo. Njih četvoro išli su iz Futoga, gde su bili u provodu, prema Novom Sadu.- Mladić je iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad kolima, sleteo s puta i zakucao se u drvo. Udarac je bio toliko jak da se auto gotovo prepolovio. Prizor je bio jeziv! Zaglavljena tela četvoro mladih morali su da vade vatrogasci tako što su prvo isekli lim - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Tijana je preminula na licu mesta. Kad je Hitna pomoć stigla, lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt.- Bilo je veoma potresno. Iz automobila su se čuli jauci i zapomaganje... Videlo se da Tijana ne diše, ali smo se ipak nadali da će svi preživeti - ispričao je jedan od vatrogasaca.Bojana i dvojica mladića odmah su prebačeni u Klinički centar Vojvodine.- Pavle je i dalje u kritičnom stanju i lekari Odeljenja za intenzivnu negu se bore za njegov život. Tijanina sestra Bojana je, takođe, teško povređena, ali nije životno ugrožena - kaže naš izvor.

Tijana Simov
Tijana Simov

Vozač pritvoren jer je vozio pijan?Policijska istraga utvrdiće uzrok nesreće. Prema prvim informacijama, sumnja se da je Nemanja Sušić vozio pod dejstvom alkohola.- Zbog toga mu je određen policijski pritvor do 48 sati. Telo preminule Tijane prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu da bi se obavila obdukcija - kaže sagovornik iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track