Seks-skandal u Žandarmeriji?!

Nova afera

Seks-skandal u Žandarmeriji?!

Crna Hronika -
Po prijavi Dragana Vasiljevića, prvog čoveka beogradskog odreda, pokrenuta interna istraga zbog pisma u kojem ga koleginica optužuje za seksualno zlostavljanje i mobing

BEOGRAD - „Ljubavno“ pismo!Kontraobaveštajna služba Žandarmerije pokrenula je internu istragu po krivičnoj prijavi komandanta beogradskog odreda te jedinice Dragana Vasiljevića, koji je prijavio nepoznatu osobu zbog uznemiravanja njegove supruge i porodice, saznaje Kurir. Sve je počelo kad je Vasiljevićevoj supruzi stiglo pismo koleginice njenog muža u kojem joj se žalila da je Dragan Vasiljević seksualno uznemirava i mobinguje! Ta koleginica je molila Draganovu suprugu da utiče na svog muža kako bi je ostavio na miru.- Žena je navela i da to više ne može da izdrži, pa je kao njegovu zakonitu suprugu moli da je spasava od njega - kaže izvor Kurira.Kad je pročitala pismo, žena je bila veoma uznemirena i pozvala je muža da joj objasni o čemu se radi.- On je rekao da ne zna o čemu govori njegova koleginica i tvrdio da je s njom komunicirao isključivo službeno! Posle svađe sa suprugom i optužbi da je vara, Vasiljević je odlučio da podnese prijavu kako bi istraga utvrdila šta je istina - navodi naš izvor.Budući da je pomenuta koleginica kod njega radila vrlo kratko, a da je posle tog pisma prešla kod generala Bratislava Dikića u komandu Žandarmerije, Vasiljević je posumnjao da on imam veze s tim.- Njih dvojica nisu u najsjajnijim odnosima i Vasiljević je bio uveren da mu je sve namešteno da bi se posvađao sa suprugom. Smatrao je da je to udar na njegovu porodicu koji je namerno smišljen da bi se ona uništila - priča naš izvor.Podsetimo, Služba unutrašnje kontrole MUP vodi istragu protiv generala Bratislava Dikića, komandanta Žandarmerije, njegovog brata Dragana i još trojice oficira zbog sumnje da imaju veze s formiranjem grupe koja se na jugu Srbije bavi reketiranjem i iznudama, a navodno je odgovorna i za jednu likvidaciju i pokušaj ubistva inspektora koji su radili na njihovom slučaju.

Ivica Dačić
Ivica Dačić

Dačić: Ne znam za istragu protiv DikićaPremijer Srbije Ivica Dačić rekao je juče da nema informacije da se protiv Bratislava Dikića vodi istraga.- Sve što se radi treba da bude u okviru zakona. Taj slučaj je pitanje za direktora Veljovića i ja ne želim da se mešam u njegov posao - rekao je Dačić.Devojka: Pismo nije mojeU pismu koje je stiglo do Vasiljevićeve supruge navodi se ime devojke koju je Dragan, navodno, seksualno maltretirao. Ta devojka, međutim, demantuje da je poslala bilo kakvo pismo!- Netačno je i da komandant Bratislav Dikić ima bilo kakve veze s tim i da me je on namestio Vasiljeviću - rekla je službenica Žandarmerije.Istraga traje mesec danaU Žandarmeriji su potvrdili da je predmet o ovom slučaju otvoren pre mesec dana. Oni kažu da je komandant Bratislav Dikić upoznat s tim i navode da on nema nikakve veze s ovim slučajem.- Na tom slučaju radi beogradski odred. Lični odnosi između kolega i koleginica u jedinici su njihova privatna stvar. Nije istina da su Dikić i Vasiljević u lošim odnosima - kažu u Žandarmeriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track