Muškarac poginuo pretrčavajući autoput

Nesreća

Muškarac poginuo pretrčavajući autoput

Crna Hronika -
Umesto preko nadvožnjaka svega nekoliko desetina metara dalje čovek je pokušao da pređe autoput na neosvetljenom mestu. Na njega je tada velikom brzinom naleteo "ford", kragujevačkih registarskh oznaka

BEOGRAD - G. N. (38) poginuo je kada ga je udario "ford fokus" na autoputu Beograd-Niš nedaleko od naplatne rampe kod Umčara. Nesrećni čovek je od strahovitih povreda preminuo na licu mesta.

Nesreća se dogodila oko 19 sati kada je G. N. umesto preko nadvožnjaka svega nekoliko desetina metara dalje pokušao da pređe autoput na neosvetljenom mestu. Na njega je tada velikom brzinom naleteo "ford", kragujevačkih registarskh oznaka, kojim je upravljao I. M. (34).

- Čovek je odleteo posle udarca i ostao da leži na kolovozu do pola go. Odeća mu je spala od siline udarca, a noge su mu bile gotovo odvojene od tela. Vozač "forda" se odmah zaustavio i bio je u šoku. Sa njim su bili njegova supruga i dve maloletne ćerke. Pomogao sam mu i regulisao sam saobraćaj dok nisu došli policajci da ne bi neko naleteo na leš - rekao je za Kurir vozač kamiona, očevidac jezive nesreće.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track