Najnovije vesti

HOROR: Ubila se zbog poklona sinu!

U Beogradu

HOROR: Ubila se zbog poklona sinu!

Crna Hronika
Sandra J. (29) skočila sa dimnjaka toplane zato što sa bivšim suprugom nije mogla da se dogovori šta da kupe detetu za rođendan

BEOGRAD - Isekla vene, pa skočila!

Sandra J. (29), koja je u ponedeljak isekla vene, a zatim skočila s dimnjaka toplane u Rakovici, ubila se zbog toga što sa bivšim suprugom nije mogla da se dogovori oko poklona za rođendan trogodišnjeg sina, saznaje Kurir!- Sandra J. i njen muž su se razišli, a dete je, prema dogovoru, nekoliko dana provodilo kod majke, a nekoliko kod oca. Kad je trebalo da proslave dečakov treći rođendan, sastali su se da se dogovore koji poklon da mu kupe i kako da organizuju proslavu - kaže izvor Kurira iz istrage.Međutim, Sandra J. i njen bivši suprug nisu uspeli da se dogovore, već su se žestoko posvađali.- Na kraju nisu ni napravili planove za organizaciju rođendana! To je Sandru mnogo pogodilo i povredilo. I ranije je patila zbog rastanka od muža i često je bila tužna. Nažalost, svađa sa suprugom i njihovo neslaganje s poklonom i žurkom iznenađenja za dečaka bili su kap koja je prelila čašu - kaže naš sagovornik.Sandra se u stanju potpunog rastrojstva vratila u svoj stan.- Pokušala je da iseče vene na rukama. Međutim, rane su joj bile površinske, ali je ona bila istrajna u nameri da se ubije! Potresena, otišla je do toplane u Rakovici. Preskočila je ogradu i popela se na dimnjak, a onda skočila - kaže izvor Kurira.Telo Sandre J. u lokvi krvi našao je u ponedeljak oko šest sati ujutru čuvar toplane, koji je odmah pozvao policiju.

Psiholog: Očigledno je bila u depresijiPsiholog Aleksandra Janković kaže da povod za samoubistvo Sandre J. zvuči kao krajnje banalna stvar, ali je očigledno da je devojka duže bila u depresiji i da je imala ozbiljne probleme koje nije prevazišla.- Sve se u njenom životu desilo u vrlo kratkom periodu - udaja, dete, pa razvod. To što je razvedena izazvalo je u njoj strah kako će se snaći kao samohrana majka. Problemi su se nagomilavali, a to što se sa suprugom nije dogovorila oko dečjeg poklona bilo je okidač. Očigledno je da je imala jasnu nameru da se ubije i bila je uporna u tome - kaže Jankovićeva za Kurir.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...