BG: Nožem ubio suprugu pa zaklao sebe
Foto: Rts

Svirepo ubistvo u Velikom Mokrom Lugu

BG: Nožem ubio suprugu pa zaklao sebe

Crna Hronika -
Žena (51) i muž (52) na smrt su izbodeni nožem

BEOGRAD - Dve osobe su oko jedan sat posle ponoći nađene mrtve sa više ubodnih rana u Ulici Stari vinogradi 47 u Velikom Mokrom Lugu, u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do tragedije je došlo kada je posle svađe Borislav B. (52) nožem ubio svoju suprugu Smiljanu B. (51), a zatim izvršio samoubistvo.

Lekari Hitne pomoći primili su poziv sat vremena posle ponoći i po dolasku na mesto događaja konstatovali su smrt muškarca.

- Ženska osoba zatečena je bez znakova života. U predlu grudnog koša kod srca imala je ubodnu ranu. Muškarac je, takođe, zatečen bez zankova života. Na telu je imao više ubodnih rana u predelu trbuha, grudnog koša, i veliku posekotinu oko vrata dugu oko 8 centimetara - kazala je Macura.

Nada Macura je istakla da će sudsko-medicinska ekspertiza definitvno utvrditi da li je bračni par ubijen ili je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

Komšije bračnog para su i dalje u šoku zbog sinoćnjeg događaja i nisu želeli da detaljnije komentarišu incident. O svojim komšijama imaju samo reči hvale i nije im jasno kako se ovakva tragedija mogla desiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track