UŽASNUTI SIN: Majka je krvava ležala u krevetu, otac je na podu krkljao!
Foto: Nebojša Mandić

Porodična tragedija u Beogradu

UŽASNUTI SIN: Majka je krvava ležala u krevetu, otac je na podu krkljao!

Crna Hronika -
Borislav Božović (52), kako se sumnja, u napadu ljubomore presudio Smiljani (51) u porodičnoj kući. Tela pronašao sin

BEOGRAD - Tragedija!Borislav Božović (52) je, kako se sumnja, nožem ubio suprugu Smiljanu (51) u njihovoj porodičnoj kući u Velikom Mokrom Lugu, a potom na isti način presudio i sebi! Tela roditelja u lokvi krvi zatekao je njihov mlađi sin Miloš (24), a uzroci ove porodične tragedije biće utvrđeni daljom istragom.Otac krkljao- Miloš je bio u gradu s drugom, a kad se oko sat posle ponoći vratio kući i krenuo u kuhinju da nešto pojede, ugledao je jeziv prizor! Majka je krvava ležala u krevetu, a otac je bio na podu i krkljao je. Iako u potpunom šoku, mladić je pozvao Hitnu pomoć i rekao im: „Dođite, tata je ubio mamu“ - kaže izvor Kurira iz istrage.Potreseni Miloš potom je pozvao i starijeg brata Nenada (27).- Lekari su ubrzo stigli na lice mesta, ali Borislavu nije bilo spasa, već je bio mrtav. On je imao više povreda od noža po stomaku i grudima i posekotinu od osam centimetara na vratu, dok je Smiljana ubodena nožem u grudi pored srca - kaže naš sagovornik.Sinovi u šokuPolicija je pored Borislavljevog tela pronašla nož.- Utvrđujemo šta se tačno desilo. Komšije su nam ispričale da je Borislav navodno bio ljubomoran i da je sumnjao da ga Smiljana vara. Proveravamo i te navode, kao i da li iza ovog zločina eventualno stoji treća osoba - kaže naš sagovornik.Miloš i Nenad, sinovi nastradalog bračnog para, u šoku su, a u njihovoj porodičnoj kući okupili su se rodbina i prijatelji kako bi im izjavili saučešće.- Ne znamo šta se desilo. Ništa nije nagoveštavalo tragediju! Pre tri dana sam se čuo s bratom, sve je bilo u najboljem redu. Nikad mi se nije požalio da ima probleme. Bio je miran i povučen, nikad se ni sa kim nije svađao, a kamoli potukao. I snaja mi je bila divna žena - ispričao je Goran Božović, Borislavljev brat.

Policijski uviđaj na mestu zločina
Policijski uviđaj na mestu zločina

Trauma za ceo životGoran Božović kaže da je njegov bratanac u teškom stanju i da pije lekove za smirenje.- Mnogo mu je teško! Zatekao je roditelje mrtve, ta slika mu je stalno pred očima. Ostaće mu trauma za ceo život - kaže Milošev stric.

Crna hronologija OKTOBAR 2012. Petar Jelaš (44) ubio je nožem svoju bivšu suprugu Sandru (36), a potom na isti način presudio i sebi u svojoj porodičnoj kući u Subotici.♦ SEPTEMBAR 2012. Petar B. (57) iz Ridiševa kod Vršca ubio je hicima iz pištolja suprugu Maricu (49) i ćerku Sanelu (28), a potom izvršio samoubistvo.♦ AVGUST 2012. Miroslav R. (49) iz Aleksinca ubio je hicima iz pištolja svoju suprugu Suzanu R. (36), a potom izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu.♦ JUN 2012. Dejan Petrović iz okoline Medveđe pred detetom je ubio bivšu suprugu Ljiljanu, pa potom sebi pucao u glavu.♦ NOVEMBAR 2005. Stojan Stanković (41) iz Šapca ubio je u svojoj porodičnoj kući nevenčanu suprugu Milicu Grbić (35), a potom presudio i sebi hicem iz pištolja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track