BIVŠI DEČKO: Zauvek ću ostati Bojanin prijatelj
Foto: Marina Lopicic

Pokajao se zbog svog postupka

BIVŠI DEČKO: Zauvek ću ostati Bojanin prijatelj

Crna Hronika -
Raskinuli smo i od tada mi je glava bila usijana, rekao Petar Čavić, koji je pokušao da se ubije zbog raskida s teniserkom

BEOGRAD - Opametio se!- Bojana i ja smo raskinuli pre mesec dana, a za dve godine, koliko smo proveli zajedno, doživeli smo najlepše trenutke u životu. Zauvek ću biti tu za nju i njenu porodicu i ostajem pri tome da su oni moji prijatelji šta god da se desi!Ovo je juče rekao bivši dečko teniserke Bojane Jovanovski Petar Čavić (24), koji je u utorak skočio s Pančevačkog mosta jer je hteo da se ubije zbog raskida s njom. Preživeo je, a novinarima je kazao da su Bojanini roditelji želeli da ih razdvoje po svaku cenu i da ona više nije mogla da podnese pritisak porodice, pa ga je zato ostavila.- Možda sam nešto pogrešno rekao, možda sam pogrešno shvaćen... Bilo je i teških reči između mene i Bojanine porodice, ali Bojana mi je na prvom mestu. Ona je moj prijatelj i devojka koju sam voleo više od svega. Mi ćemo sutra-prekosutra ponovo biti u dobrim odnosima i zato bih hteo da stavim tačku na sve ovo - rekao je juče Petar.Mladić je naglasio da mu je žao zbog svega što se desilo i da se „cela situacija otrgla kontroli“.- Mnogo se kajem zbog toga što sam pokušao da se ubijem. Skupilo mi se mnogo stvari s kojima nisam znao kako da se izborim. Otkako smo Bojana i ja raskinuli, prolazio sam kroz pakao, nisam spavao noćima, glava mi je bila usijana i nisam racionalno razmišljao... Ali normalan sam dečko i želim da nastavim svoj život - dodao je Petar.

Petar: Nastaviću da treniramPetar Čavić je takođe sportista. On je ranije igrao za Loznicu i za četvrtoligašku fudbalsku ekipu iz Austrije, a sada brani boje tima sa Uba.- Sportista sam već 15 godina i hoću da nastavim da se time bavim. Život je preda mnom i čim se stiša ova buka, nastaviću s treninzima - rekao je juče Petar Čavić.

Bojana: Poštujte moju privatnostI Bojana Jovanovski i njen otac Zoran juče su odbili da prokomentarišu Petrovu izjavu da je teniserkina porodica učinila sve da rasturi njihovu vezu.- Porodica Jovanovski u ovom trenutku ne želi ništa da komentariše. Situacija je izuzetno neprijatna, te mole novinare da poštuju njihovu privatnost - saopšteno je juče iz Bojaninog tima za odnose s javnošću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja