UŽAS U VRANIĆU: Sekirom i nožem brutalno iskasapio oca, majku i sebe!
Foto: Nemanja Pancic

Tri tela nađena u naselju kod Beograda

UŽAS U VRANIĆU: Sekirom i nožem brutalno iskasapio oca, majku i sebe!

Crna Hronika -
U porodičnoj kući nadomak Beograda nađena tela psihičkog bolesnika Dragana (52), Radovana (81) i Vere Simić (78). Policija veruje da se zločin dogodio u utorak uveče

BEOGRAD - Masakr!Radovan Simić (81), njegova supruga Vera (78) i njihov sin Dragan (52) nađeni su juče mrtvi u porodičnoj kući u Ulici Milinka Jelića u naselju Vranić nadomak Beograda. Na svim telima pronađene su povrede od sekire i noža, a policija sumnja da je Dragan, koji je bio psihički bolesnik, u trenutku nervnog rastrojstva prvo ubio svoje roditelje, a potom sebi oduzeo život. Prema pretpostavkama našeg izvora iz istrage, jezivi zločin se dogodio u utorak.Tela troje Simića našao je juče oko 16 sati njihov drugi, stariji sin Zoran, koji s porodicom živi u Žarkovu.- On je došao da obiđe roditelje i brata, kuća je bila zaključana iznutra i niko mu nije otvarao vrata. Razbio je prozor i ušao unutra. Kako sam čuo, krvava tela roditelja zatekao je u predsoblju, ali ne znam gde je bilo Draganovo telo - ispričao je vidno potresen prvi komšija Simićevih Žika Simić.On dodaje da su se Simići u tu kuću doselili pre 15 godina, da se nisu dobro slagali s komšijama i da su poslednjih godina imali problema s Draganom.- Dragan je pre pet godina bio u psihijatrijskoj bolnici. Često se svađao s roditeljima, a pre deset godina ih je i tukao. Živeli su odvojeno, sin je bio na spratu, dok su njih dvoje živeli u prizemlju - rekao je komšija i dodao da je Dragan bio oženjen, da ima ćerku staru oko 20 godina i da živi u Rakovici.Jedna od komšinica koja nije želela da joj objavljujemo ime rekla je da je troje Simića poslednji put videla u ponedeljak.- Draganu u subotu nije bilo dobro, pa su zvali Hitnu pomoć. Loše mu je bilo i u ponedeljak, kad mu je krenula krv iz nosa. Vera je zvala starijeg sina Zorana da mu to kaže i dok je pričala s njim, Dragan je počeo da viče na nju: „Kujete zaveru protiv mene“. Radovan mi se u ponedeljak kroz suze žalio na Dragana, rekao je da ne zna šta će s njim jer ga psihički maltretira - priča komšinica i dodaje da Dragan, iako bolestan, nije želeo da pije lekove.

Sekira kojom je počinjen zločin u Vraniću
Sekira kojom je počinjen zločin u Vraniću

Tragedija za tragedijomNezvanično, Radovan Simić bio je ujak građevinskom preduzimaču Zoranu Obradoviću (48), čija je porodica ubijena u stravičnom zločinu pre šest godina u Žarkovu. Ubica je hicima iz pištolja ubio Zorana, njegovu suprugu Dragicu (43), sina Željka (22) i njegovu devojku M. G. (20).

Dragana nisu primili u bolnicuDoktor Slobodan Gavrilović iz barajevske hitne pomoći rekao je da ga je policija obavestila o tragediji.- Dragan je bio psihijatrijski bolesnik koji je nedavno upućivan u bolnicu „Laza Lazarević“, ali tamo nije primljen - izjavio je Gavrilović.(A. S. B.)

Dragana nisu primili u bolnicuDoktor Slobodan Gavrilović iz barajevske hitne pomoći rekao je da ga je policija obavestila o tragediji.- Dragan je bio psihijatrijski bolesnik koji je nedavno upućivan u bolnicu „Laza Lazarević“, ali tamo nije primljen - izjavio je Gavrilović.

Majka ga mnogo volelaKomšije kažu i da je Dragan Simić bio oženjen, ali se razveo pre 15 godina. Iz tog braka, kako kažu, ima ćerku koja živi u Rakovici.- Majka ga je mnogo volela, svima je govorila da se čudno ponaša zato što pije alkohol, a ne zato što ima psihičkih problema - rekli su poznanici porodice Simić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track