I Milo Đurašković dobija nanogicu?
Foto: Zorana Jevtic

Vlasnik „Nibensa“ uskoro na slobodi

I Milo Đurašković dobija nanogicu?

Crna Hronika -
Milo Đurašković, vlasnik „Nibens grupe“, mogao bi uskoro kao i Marko Mišković, sin vlasnika „Delta holdinga“, ćeliju da zameni kućnim pritvorom

BEOGRAD - Već viđeno!Milo Đurašković, vlasnik „Nibens grupe“, koji je s Miroslavom i Markom Miškovićem uhapšen 12. decembra 2012., sledeći je koji bi uskoro ćeliju mogao da zameni kućnim pritvorom, saznaje Kurir! Prema našim informacijama, njegovi branioci tražili su da bude pušten na slobodu, odnosno da pritvor bude zamenjen nekom blažom merom.- Iako je Apelacioni sud Đuraškoviću, kao i Miškovićima, produžio pritvor do 9. juna, sud u svakom trenutku može da proceni da više nema potrebe za njegovim zadržavanjem. Posle Marka Miškovića najverovatnije će iz pritvora biti pušten i Đurašković, i može se očekivati da i njemu, kao i Marku Miškoviću, bude stavljena narukvica za elektronski nadzor, odnosno da mu bude određen kućni pritvor - kaže izvor Kurira.Naš sagovornik kaže da su kod Đuraškovića kao razlozi za pritvor ostali opasnost od bekstva i uznemirenje javnosti.- Opasnost od bekstva mogla bi da se otkloni stavljanjem narukvice ili jemstvom, a što se tiče uznemirenja javnosti, sud sam procenjuje okolnosti postupka - kaže naš izvor.Đuraškovićev branilac advokat Zoran Ateljević kaže za Kurir da Đurašković ne nudi jemstvo jer smatra da nema osnova za njegov boravak u pritvoru, kao i da očekuje da vlasnik „Nibens grupe“ bude pušten na slobodu.- Smatram da uopšte nije bilo mesta njegovom pritvaranju. Nema opasnosti od bekstva jer je Đurašković već boravio na slobodi, pošto mu je u drugom postupku pritvor bio ukinut. On nije pobegao, već se uredno odazivao na sve pozive kako suda, tako i policije - rekao je Ateljević za Kurir.

Marko Mišković
Marko Mišković

Majstori kod MarkaJuče, prvog dana boravka na slobodi, Marka Miškovića posetilo je svega nekoliko najbližih prijatelja, ali i dvojica majstora! Oni su se u Miškovićevom stanu zadržali svega tridesetak minuta, verovatno im je toliko bilo potrebno da uzmu mere, a šta će Mišković Junior preuređivati u svojoj luksuznoj kući, zasad se ne zna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track