ZBOG RAZVODA: Autom pokušao da ubije ženu i taštu

Nasilje u porodici

ZBOG RAZVODA: Autom pokušao da ubije ženu i taštu

Crna Hronika -
D.S. je prvo nasrnuo na Sanju Stojanović (33) i njenu majku Snežanu, a zatim seo u auto i jurnuo na njih, potkačivši jednu prolaznicu

NIŠ - Sanju Stojanović (33) iz sela Čapljinac kod Niša i njenu majku, suprug je pokušao da pregazi automobilom zbog prijave nasilja u porodici i zahteva za razvod braka. Posle udarca u šoferšajbnu, Sanja je preletela preko krova vozila, pala na beton i izgubila svest. Policija je uhapsila napasnika.

Na ovaj način nastavljena je bračna agonija Sanje Stojanović iz sela Čapljinac kod Niša, koja je godinama unazad bila žrtva nasilja u porodici.Minulog petka, kada se Sanja sa majkom Snežanom vozom vratila iz Niša u Belotinac, na železničkog stanici ih je sačekao njen suprug D. S., koga je napustila pred nekoliko meseci. Odmah je fizički nasrnuo na nemoćne žene, udarajući ih pesnicama."Potom je seo u svoj automobil, besno dodao gas i krenuo pravo na nas", priča Sanja.

"Zakačio je jednu ženu, a onda kolima udario mene i majku. Završila sam na betonu, posle udarca u šoferšajbnu i preletanja preko krova automobila".Stojanovićeva je izgubila svet, a hospitaliozovana je na Neurohirurškoj klinici u Nišu, gde je konstatovano da je imala dosta sreće jer je zadobila samo lakše povrede.Ima dosta modrica, lekari su joj kragnom fiksirali vrat, a leva strane glave joj je otečena."Osećam velike bolove po celom telu, a trebalo bi da mi pregledaju i kičmu", veli Stojanovićeva.Njena majka Snežana očekuje operaciju na Klinici za ortopediju zbog preloma noge, a u Policijskoj upravi u Nišu su potvrdili da su D. S., osumnjičenom za nasilje u porodici, odredili zadržavanje do 48 sati, posle čega čega će biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda.U međuvremenu, Sanja Stojanović strahuje da će njen suprug ponovo da pokuša da je ubije, jer se u petak uverila da je razjaren što je policiji prijava prethodno nasilje u porodici i htela da se razvede od njega. Kaže da je posle 12 godina braka morala da ga napusti kada je iz porodičnog doma u Belotincu otišla u selo Čapljinac, gde joj živi majka.Sa sobom je povela i četvoricu sinova. Kaže da ju je njen suprug minulih godina, kada bi se napio, tukao i vređao i da više nije mogla da trpi maltretiranje. Međutim, kada je spas potražila u majčinoj kući, u Čapljincu se ubrzo pojavio njen suprug, napao je i sinove poveo sa sobom. Potom je Sanja Stojanović podnela prijavu policiju i pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track