ZLOČIN U OSEČINI: Osumnjičeni na saslušanju glumio ludilo

Istraga

ZLOČIN U OSEČINI: Osumnjičeni na saslušanju glumio ludilo

Crna Hronika -
Darko B. (29), koji se tereti za ubistvo Milana Živanovića (23), okrenuo se prema sestri svoje žrtve i začuđeno pitao: „Bože, Zorice, šta se to desilo?“

VALJEVO - Osečina oplakuje Milana!Darko B. (29), osumnjičen da je nožem ubio Milana Živanovića (23), koji je pokušavao od nasilnika da zaštiti svoju sestru Zoricu (32), primljen je u valjevsku bolnicu zbog zdravstvenih problema. Lekarsku pomoć zatražio je i Ivan M. (21), kome se na teret stavlja da je učestvovao u kobnoj tuči.- Darko B. nije saslušan u policiji. Kad je nakon zločina priveden u policijsku stanicu, često je padao u nesvest i mnogo vremena mu je bilo potrebno da se osvesti. On ima problema sa sinusima ili mu je polomljena sinusna kost, zbog čega je prevezen u bolnicu. Moguće je da je povređen u tuči ili tu povredu vuče odranije - kaže izvor Kurira iz istrage.Naš sagovornik kaže da se Darko čudno ponašao u policiji!- Sreo se sa Zoricom, sestrom nastradalog Milana, okrenuo se prema njoj i začuđeno pitao: „Bože, šta se to noćas desilo?“ Pravio se kao da ništa ne zna, kao da se ničeg ne seća. Ne znamo da li je stvarno gubio pamćenje ili je na neki način pokušavao da sebi da alibi - kaže naš sagovornik.Milan Živanović iz Osečine brutalno je ubijen u nedelju ujutro dok je pokušavao da zaštiti sestru Zoricu od Darka B. i Ivana M. Tragedija se dogodila nakon žurke u Ivanovoj kući, gde su se Milan i Darko posvađali. Nakon toga je Milan sa sestrom krenuo kući.- Darko i Ivan krenuli su za njima i sustigli su Zoricu. Milan se vratio da joj pomogne, a Darko ga je ubo nožem u slabinu. Nastavili su da ga udaraju nogama. Mladić je preminuo na putu do bolnice - kaže izvor Kurira. Milan Živanović biće sahranjen danas.

Milan nastradao dok je branio sestru Zoricu
Milan nastradao dok je branio sestru Zoricu

Nađen nožDarko B. je, prema rečima izvora Kurira, posle zločina nož bacio u obližnje dvorište.- Koliko je sečivo bilo dugo, pokazuje to što je Milan Živanović zadobio ranu duboku oko 25 centimetara - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track