Jureći BMW-om tinejdžer pokosio grupu devojčica

Nesreća u Slavonskom Brodu

Jureći BMW-om tinejdžer pokosio grupu devojčica

Crna Hronika -
Punom brzinom naleteo je na grupu učenica koje su se vraćale iz škole od kojih su tri teško povređene i životno ugrožene i lekari se bore za njihove živote.

SLAVONSKI BROD - U Cankarevoj ulici nedaleko Poljoprivredne škole dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su teške povrede opasne po život zadobile tri petnaestogodišnje devojčice.

Na njih je u 18,57 sati velikom brzinom naletio putnički automobil BMW kojim je, navodno, upravljao devetnaestogodišnji mladić.

Prema izjavama očevidaca vozač je velikom brzinom dojurio iz smera Poljoprivredne škole, pokušao da zaobiđe jedno vozilo, potom zahvatio travnatu površinu i izgubio kontrolu nad automobilom.

U tom trenutku punom brzinom naleteo je na grupu učenica koje su se vraćale iz škole od kojih su tri teško povređene i životno ugrožene i lekari se bore za njihove živote.

U bolnici je i vozač BMW-a koji je takođe zadobio povrede. Koliko je silovit nalet bio govori podatak da je automobil pošto je pokosio devojčice udario u bor i bukvalno ga iščupao iz zemlje. U policiji da vozač nije bio pod utiecajem alkohola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja