K.MITROVICA: Pušteni osumnjičeni za napad na dečake
Foto: Youtube

K.MITROVICA: Pušteni osumnjičeni za napad na dečake

Crna Hronika -
Glavnoosumnjičeni D.K. (17) i B.S.(18) su sa prebivalištem u naselju Bošnjačka Mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice, ali nije ni potvrđeni ni demantovano da su Albanci

KOSOVSKA MITROVICA - Dvojica osumnjičenih za pokušaj ubistva jednog srpskog i jednog goranskog dečaka u Kosovskoj Mitrovici pušteni su iz pritvora.

"Dvojica osumnjičenih odlukom tužioca pušteni da se brane sa slobode, iako ih kosovska policija sumnjiči za pokušaj ubistva", rekao je zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić.

On je ranije u subotu naveo da su privedeni glavnoosumnjičeni D.K. (17) i B.S.(18), obojica sa prebivalištem u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice. Medić nije ni potvrdio ni demantovao da su osumnjičeni Albanci.

On je napomenuo da je pronađen i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u napadu i da je slučaj okarakterisan kao pokušaj ubistva.

Dvojica dečaka Srbin i Goranac izbodeni su u subotu nožem u leđa u naselju Bošnjačka mahala i van su životne opasnosti a hospitalozovani su u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track