ZLA SUDBINA: Pokazujući pušku, ubio prijatelja!

Nesreća na salašu u blizini Temerina

ZLA SUDBINA: Pokazujući pušku, ubio prijatelja!

Crna Hronika -
U jednom momentu Siniša se sapleo, a puška, čija cev je u tom momentu bila okrenuta ka Vitomiru, opalila je i pogodila nastradalog u grudi

TEMERIN - Zla kob!Siniša Miličević (61), penzionisani komandir policije, osumnjičen je da je nehotice ubio najboljeg prijatelja Vitomira Salaka (58). Tragedija se dogodila u utorak na Sinišinom salašu u blizini Temerina dok je Vitomir pokušavao da mu popravi malokalibarsku pušku.- Hteli su da je poprave kako bi zajedno išli u lov - kaže za Kurir vidno potresen Duško Miličević, Sinišin sin.Vitomir je uzeo pušku i pogledao oprugu, a potom ju je spustio na sto.- U tom trenutku začuo se hitac. Metak je pogodio našeg Vitu u grudi jer je cev bila okrenuta prema njemu - kaže Duško.Šta se tačno dešavalo kobnog dana, još nije potpuno razjašnjeno. Siniša je policiji i istražnom sudiji rekao da on nije kriv i tvrdio da je puška sama opalila.- Siniši je određen pritvor do mesec dana, a istraga će utvrditi da li je zaista došlo do samoopaljenja - rekao je istražni sudija Miroslav Alimpić. (S. S.)

Vitomir Salak
Vitomir Salak

Vitini znaju da tata nije kriv♦ Vitomir Salak sahranjen je na groblju Staro Đurđevo u Temerinu.- Odmah posle tragedije otišao sam kod Vitine porodice da popričam s njima. Morao sam to da uradim. Vita ima troje odrasle dece i unučiće. Oni su mi rekli da znaju da je ovo nesrećan slučaj i da mi ostajemo prijatelji kao što su Vita i tata bili - kaže Duško Miličević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track