TRAGEDIJA U CIRIHU: Srpkinja se udavila u bujici vode

TRAGEDIJA U CIRIHU: Srpkinja se udavila u bujici vode

Crna Hronika -
Očevici su posmatrali automobil koji je plutao ulicom i videli ženu i muškarca koji su uspeli da se popnu na krov vozila. Pritekli su im u pomoć, ali su uspeli da spasu samo muškarca

CIRIH - Srpkinja (32), koja je zajedno sa svojim suprugom (35) bila na proputovanju tragično je nastradala kada ih je zahvatilo snažno nevreme koje je besnelo nedaleko od Ciriha u sredu u četvrtak oko 22 časa.

Očevici koji su posmatrali bujicu primetili su automobil marke volvo koji je plutao ulicom i videli su ženu i muškarca koji su uspeli nekako da se popnu na krov vozila.

Ljudi koji su se zatekli u blizini pritekli su im u pomoć, ali su uspeli da spasu samo muškarca, tako što su mu bacili konopac za koji se uhvatio i izvukli ga na sigurno, dok za ženu nažalost nije bilo spasa iako su i za nju spremili konopac za izvlačenje.

Njeno beživotno telo vatrogasci su pronašli sat vremena kasnije, nekoliko stotina metara nizvodno od mesta gde je bujica izbacila vozilo.

- Ispod ovog magistralnog puta protiče potok, koji je zbog poplava nabujao, prekrio put i odneo jedan deo kolovoza, rekao je portparol policije kantona Aargau Bernhard Graser.

Čak 70 policajaca uključilo se u pokušaj izbavljenja žene iz podivljale vode, ali nažalost, njihovi napori ostali su bez uspeha.

Kako je vozilo upalo ili naišlo na bujicu još uvek je ostalo nepoznato, jedino zasada što je poznato to je da je bračni par bio u tranzitu i da žive u okolini Lenzburga. Muškarac je ostao nepovređen, ali je u vidnom šoku i od daljnjeg će ostati pod lekarskim nadzorom dok se ne oporavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track