I OVAJ BIJE: Fudbaler pretukao devojku, pa je bosu izbacio iz kola?
Foto: Fonet

Da li je igrač brutalno nasrnuo na žensko

I OVAJ BIJE: Fudbaler pretukao devojku, pa je bosu izbacio iz kola?

Crna Hronika -
V. N. (20) lekarima rekla da ju je povredio Petar Golubović (19), igrač OFK Beograd, a zatim ostavio na putu i pobegao

NOVI SAD - Istraga će utvrditi da li je fudbaler bio nasilan.V. N. (20) je prijavila da ju je fudbaler OFK Beograd Petar Golubović (19) brutalno pretukao u automobilu, a potom je bosu izbacio nasred auto-puta Beograd - Novi Sad. Kako saznajemo, ona je primljena u Urgentni centar u Novom Sadu s lakim povredama u subotu oko dva sata ujutru.- Imala je vidljive povrede po licu i telu. Rekla je da ju je tukao Golubović i da su s njima u kolima bili i jedan fudbalerov drug i njena drugarica, koji joj nisu pritekli u pomoć - kaže sagovornik Kurira iz Urgentnog centra.V. N. se posle batina spasla tako što je uspela da zaustavi taksi, koji ju je potom odvezao u Urgentni centar u Novom Sadu.- Utvrđeno je da ima lakše povrede, pa je otpuštena na kućno lečenje - kaže naš sagovornik.Ona je rekla da je Golubović bio pod dejstvom alkohola.- Još nisu poznati svi detalji ovog događaja. Oni su zajedno išli u provod. Devojka je još u šoku i nije u stanju da se priseti svih detalja - priča naš sagovornik.Nije poznato ni da li su Petar i V. N. bili u ljubavnoj vezi, niti šta bi mogao biti motiv prebijanja. Inače, Petar Golubović je prošle godine izabran među 16 najboljih mladih fudbalera sveta u „Najkijevom“ projektu „The Chance“.

Brutalno... V.N. Petar, navodno, na ovom mestu izbacio iz kola
Brutalno... V.N. Petar, navodno, na ovom mestu izbacio iz kola

Ne verujem da je to mogao da uradi♦ Predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić izjavio je za jedan internet portal da nije čuo za ovaj incident, ali da će u ime kluba utvrditi šta se dogodilo.- Prvi put čujem za taj događaj. U inostranstvu sam i šokiran sam time što sam čuo. Petar je dečko za primer i lično ne verujem da je mogao tako nešto da uradi - rekao je Terzić.

Petar Nije učestvovao u tome♦ Golubović je preko Miodraga Fišera, portparola kluba, demantovao da je tukao devojku:- Golubović nam je izneo čvrste dokaze da nije učestvovao u tom nasilničkom nedelu. On je momak za primer i dobar dečko, a klub ima poverenja u njega i njegove ljudske kvalitete - naglasio je Fišer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track