NA SASLUŠANJU: Uhapšen ubica Bruna Toševskog

NA SASLUŠANJU: Uhapšen ubica Bruna Toševskog

Crna Hronika -
Policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, kojim je izvršen zločin. Osumnjičeni je na saslušanju, kako bi se utvrdio motiv ubistva

BEOGRAD- Beogradska policija uhapsila je Nikolu S. (21) zbog sumnje da je ubio Bruna Toševskog prošlog četvrtka. Prema saznanjima Kurira ubica je u Toševskog ispalio osam metaka. Istraga je utvrdila da vrata stana ubijenog nisu obijena pa se pretpostavlja da je sa osumnjičenim bio u bliskim odnosima.

Nezvanično se navodi da je policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, kojim je izvršen zločin. Osumnjičeni je na saslušanju, kako bi se utvrdio motiv ubistva.

Toševski (27), čije je telo pre dva dana nađeno u njegovom stanu na Karaburmi, najverovatnije je ubijen još prošlog četvrtka i to sa osam hitaca iz pištolja. Brunovo telo, okrenuto na stomak, nađeno je u stanu u kom je živeo sam, a policija je tim povodom privela pet osoba na informativni razgovor.

Nezvanično, u beogradskoj policiji sumnjaju da je reč o ubistvu iz strasti. Bruno Toševski je, prema dosadašnjim saznanjima, sin poznatog beogradskog urologa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track