PODMUKLO: Ćerku (17) lopatom ubio na spavanju

PODMUKLO: Ćerku (17) lopatom ubio na spavanju

Crna Hronika -
Mirsad Adžović se tereti da je lopatom i pesnicama na smrt pretukoa svoju maloletnu ćerku

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je danas Podgoričanina Mirsada Adžovića (39) zbog sumnje da je na smrt pretukao maloletnu ćerku A. A. (17).

Uprava policije Crne Gore je navela da se ubistvo desilo u porodičnoj kući u podgoričkom naselju Konik.

Adžović se u petak ujutro oko 8 sati sam prijavio policiji i ispričao da je ubio ćerku. Policijska patrola posle negove prijave zatekla je u spavaćoj sobi beživotno telo devojčice sa vidnim povredama po glavi i telu.

Prema nezvaničnim izvorima ubistvo se dogodilo tokom boći, kada Adžović svoju ćerku drškom od lopate udarao po glavi i telu i tako je pretukao na smrt.

" Pored kuće je zatečeno držalo od lopate sa tragovima koji upućuju na to da je ovaj predmet korišten kao sredstvo izvršenja krivičnog dela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dosadašnja kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je Adžović zadao više udaraca držalom od lopate i pesnicama u glavu i telo maloletne kćerke, od kojih je ona preminula , saopšteno je iz policije.

Telo preminule prebačeno je na obdukciju na Odeljenje sudske patologije Kliničkog centra Crne Gore.

Iz policije su saopštili da će Mirsad Adžović, uz krivičnu prijavu, biti predat nadležnom tužilaštvu, ali nije poznato da li će još neko biti obuhvaćen krivičnom prijavom zbog nepružanja pomoći stradaloj devojčici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track