Leskovac: Brat izbo sestru i njenog muža zbog podele imovine
Foto: Tanjug

Stravičan napad

Leskovac: Brat izbo sestru i njenog muža zbog podele imovine

Crna Hronika -
Z. M. (64) i M.M. (64) nožem je ranio S.Đ. rođeni brat Z.M. za kojim policija traga. Sumnja se da je uzrok napada višegodišnji sudski spor oko podele kuće

LESKOVAC - Bračni par Z. M. (64) i M.M. (64) ranjen je danas oko 15.30 sati u porodičnoj kući u naselju Solidarnost u Leskovcu, potvrdio je portparol Policijske uprave Boban Zdravković.

Policija sumnja da je bračni par nožem izbo S.Đ, brat ranjene Z.M. koji je pobegao sa mesta događaja i za njim se intezivno traga.

"Bračni par je zbrinut na Urgentnom odeljenju leskovačke Opšte bolnice i nakon snimanja i detaljnih pregleda znaće se o kakvoj težini povreda se radi. Oni su u svesnom stanju dopremljeni i možemo da potvrdimo da se za osumnjičenim napadačem traga", rekao je Zdravković.

Načelnica Urgentnog odeljenja Irena Ignjatović kazala je da je ranjena žena zadobila ubodnu ranu u predelu grudi, a muškarac u predelu stomaka.

"Nakon prijema i pregleda, bračni par je zbrinut na Odeljenju hirurgije, gde će se nastaviti lečenje", kazala je Ignjatovićeva.

Uzrok napada je, po svoj prilici, višegodišnji sudski spor oko podele porodične kuće.

Pripadnici policije blokirali su deo ulice Dragana Pavlovića u Leskovcu gde je bračni par ranjen.

http://www.youtube.com/watch?v=fugo00qVnJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track