SPASAVALI ŽIVU GLAVU: Dok su izvlačili mladića iz zapaljenog vozila leteli meci

SPASAVALI ŽIVU GLAVU: Dok su izvlačili mladića iz zapaljenog vozila leteli meci

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila, kada je mladić zaspao za volanom zbog čega je vozilo sletelo u kanal

VARAŽDIN – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7.sati kod asfaltne baze u Lepoglavi navodno teško je povređen mladi policajac (23) koji je iz zadada nepoznatog razloga automobilom sleteo s puta, kada se njegov automobil zapalio.

Navodno u njegovom vozilu se nalazio i njegov službeni pištolj, a zbog vrućine eksplodiralo je i nekoliko metaka.

Nesreća se dogodila kada je mladić (23) upravljao automobilom iz smera Lepoglave, kada je iz nepoznatog razloga, najverovatnije zato jer je zaspao za volanom, na ravnom delu puta, sleteo u jarak i zapalilo.

Građani koji su tim putem putovali na posao primetili su nesreću i odmah su pozvali policiju i vatrogasce i pomogli u izvlačenju povređenog mladića.

Vatrogasci koji su gasili požar u jednom trenutku su čuli eksplozije i odmah se pomerili, a predpostavlja se da su u pitanju bili pištoljski meci, koji su se zatekli u automobilu.

Mladić (23) je u međuvremenu prevezen u varaždinsku bolnicu gde mu je pružena lekarska pomoć zbog povreda koje je zadobio u sletanju sa puta.

U PU varaždinskoj nisu mogli potvrditi da se radi o policajcu, kao i da li je tokom nesreće došlo do eksplozija metaka iz njegovog službenog pištolja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track