HOROR: Trgovci ljudima oteli majku i njenu bebu?

Policija traži dve osobe koje su nestale u Leskovcu

HOROR: Trgovci ljudima oteli majku i njenu bebu?

Crna Hronika -
Tamara Filipović (24) i Jovana, stara 18 meseci, poslednji put viđene 25. aprila, kad su, navodno, ušle u automobil strane registracije

LESKOVAC - Porodica nedeljama prolazi kroz pakao!Tamara Filipović (24) i njena beba od 18 meseci misteriozno su nestale 25. aprila iz sela Donja Lokošnica i od tada od njih nema ni traga ni glasa! Misterija u seluDok policija pokušava da rasvetli ovaj događaj, neki meštani Donje Lokošnice kažu da je Tamara s bebom, navodno, ušla u kola strane registracije i da su ih najverovatnije trgovci ljudima odveli u Crnu Goru, Austriju ili Švajcarsku.Vladimir Filipović, Tamarin suprug i otac malene Jovane, kaže da teško podnosi to što ne zna šta mu se dešava sa suprugom i ćerkom.Molimo se bogu- Tog 25. aprila bio sam s ocem na poslu, dok je Tamara s našom ćerkom Jovanom i mojom bakom Smiljom ostala kod kuće. Kad smo se vratili s posla, ni Tamara ni Jovana nisu bile kod kuće, a pošto se do večeri nije pojavila, niti se javljala na telefon, prijavili smo nestanak policiji - kaže Vladimir.Gušeći se u suzama, baka Smilja kaže kako ne može da shvati da od njene unuke nema ni traga ni glasa.- Tamara se tog jutra spremila i s Jovanom otišla do seoske ambulante kod lekara. Rekla je da će se brzo vratiti i da samo treba da uzme uput kako bi Jovanu vodila kod specijaliste u Leskovac. Od tada je nisam videla, a samo čujemo te ovo, te ono... Plačem i molim Boga da su žive i zdrave - kaže Smilja očiju punih suza.Smiljin suprug Zoran dodaje da porodica danima prolazi kroz pakao.Nestale bez traga- Ovo je horor... Svakakvih smo se informacija naslušali ovih dana. Verujte, posle svega teško je ostati priseban. Ne znam koliko puta smo otišli do policije u Leskovcu i stanice u Pečenjevcu, ali uzalud. Tražili smo ih u Leskovcu, Vlasotincu, Nišu, kod njenih roditelja i najbližih, ali niko je nije video - kaže Zoran i dodaje da se neće smiriti dok ne nađe unuku Jovanu i snaju Tamaru.

Očajna... Baka Smilja Filipović
Očajna... Baka Smilja Filipović

Javila se socijalnim radnicima?Gordana Anđelković iz Centra za socijalni rad rekla je da se, navodno, telefonom javila žena koja se predstavila kao Tamara Filipović.- Koleginica, međutim, ne poznaje Tamaru, niti poznaje njen glas, tako da je mogla da se javi bilo koja ženska osoba i predstavi se kao Tamara Filipović - kazala je Anđelkovićeva.

Apel kontakt telefoniVladimir Filipović apelovao je na sve koji su ih možda videli da to jave na brojeve telefona 063/458-873 i 063/70-73-415 ili najbližoj policijskoj stanici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track