POBEGAO: Fido izbo Danilovića pa se krije od policije!
Foto: Dado Đilas

Posle krvavog obračuna u Kafanici

POBEGAO: Fido izbo Danilovića pa se krije od policije!

Crna Hronika -
Policija je za Brankom Filipovićem Fidom raspisala potragu jer se posle ubadanja Predraga Danilovića nije odazvao pozivu na saslušanje

BEOGRAD - Branko Filipović Fido, dugogodišnji prijatelj košarkaškog asa i predsednika KK Partizan Predraga Saše Danilovića (43), kojeg je izbo nožem u svom restoranu "Kafanica" na Košutnjaku, odgovaraće za pokušaj ubistva, za šta mu preti višegodišnja robija.

Policija je za Filipovićem raspisala potragu jer se on posle krvavog obračuna sa Danilovićem nije odazvao pozivu na saslušanje.

"Filipović se u subotu dva puta telefonom javio policijskoj stanici Čukarica i najavio da će doći kada poseti povređenog Danilovića u bolnici. Ipak, nije došao i za njim je raspisana potraga", navodi izvor blizak istrazi.Kako se saznaje, u policiji je saslušan Dragan Kokan Đurišić, dugogodišnji navijač Partizana, a inače kum košarkaškog trenera Željka Obradovića.

"On je odmah saslušan u policiji posle incidenta i dao je detaljnu izjavu", dodaje izvor.

Filipović i Danilović su u noći između petka i subote sedeli u restoranu na Košutnjaku. Počeli su da se svađaju nakon čega je Filipović udario Danilovića pepeljarom u glavu. Tada je osoblje restorana pozvalo Hitnu pomoć, ali je Danilović odbio da ga pregledaju. Obračun bliskih prijatelja se potom nastavio, kada je Filipović nožem napao Danilovića povredivši mu stomak i skoro mu odsekao palac. Teško povređen, košarkaš je seo u svoj automobil i otišao u bolnicu.

"Kada je primljen u Urgentni centar, Daniloviću je palac bio skoro pa amputiran. Mikrohirurzi su ga zašili. Pomalo pomera palac, a da li će ga u potpunosti pomerati, još uvek je rano reći s obzirom na to da je u subotu obavljena operacija", izjavio je Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track