PANIKA: Luka Bojović poslao šestoricu da traže ubice njegovog brata!

„Zemunci“ već danima špartaju Podgoricom i Barom

PANIKA: Luka Bojović poslao šestoricu da traže ubice njegovog brata!

Crna Hronika -
Po nalogu koji je vođa „zemunaca“ izdao iz španskog zatvora, njegovi bliski saradnici u Crnoj Gori jure za naručiocima likvidacije Nikole Bojovića (39)

PODGORICA - Uzeo pravdu u svoje ruke!Luka Bojović (40), vođa nekadašnjeg „zemunskog klana“, iz španskog zatvora vodi „istragu“ i traga za ubicama svog brata Nikole (39)! Po Bojovićevom nalogu, kako prenose crnogorski mediji, šestorica njegovih bliskih saradnika danima već obilaze Crnu Goru u potrazi za naručiocima likvidacije, a pretpostavlja se da je Bojović iz španskog pritvora naredio „zemuncima“ da istraže ko je i zbog čega 29. aprila u centru Beograda izrešetao njegovog mlađeg brata.„Zemunce“ pratili- Crnogorska policija nije ni znala da je stiglo šest Bojovićevih saradnika, tu informaciju dobili su od kolega iz Srbije. Utvrđeno je da su „zemunci“ prešli granicu s falsifikovanim pasošima na kojima su bila imena državljana BiH. Cela crnogorska policija digla se na noge i tajno pratila Bojovićeve saradnike, ali ih, po dogovoru srpskih kolega, nisu ometali - pišu mediji. Prema rečima našeg sagovornika, „zemunci“ su nekoliko dana proveli u Podgorici, posle čega su otišli na Primorje.- Bojovićevi saradnici duže su se zadržali u Baru, gde navodno imaju jatake i isturen deo grupe. Raspitivali su se o nekim ljudima iz Budve kako bi sklopili sve kockice i došli do naručilaca ubistva Nikole Bojovića. „Zemunci“ su potom otišli i u Budvu - prenose mediji. Zasad nije poznato da li su Bojovićevi privatni „istražitelji“ rasvetlili zločin, ali se od početka sumnjalo da je njegov brat Nikola ubijen iz osvete.Rafal u centru grada- Pretpostavlja se da je Nikola izrešetan kako bi se kriminalci osvetili njegovom bratu. Srpska policija čak sumnja da su u organizaciji ubistva učestvovali Crnogorci M. K. i I. R., rođaci Danila Radonjića likvidiranog 2011. godine u Zemunu. Danilov sin nestao je 2009, a poslednji put viđen je u društvu Luke Bojovića - navode mediji.Nikola Bojović ubijen je 29. aprila oko sedam sati ujutru naočigled mnogobrojnih prolaznika u Ulici Carice Milice u centru Beograda. Nepoznati napadač ispalio je dvadesetak hitaca ka Lukinom bratu, koji je izdahnuo dvadesetak minuta kasnije u Urgentnom centru. Likvidaciju su zabeležile sigurnosne kamere, a na snimku se vidi kako muškarac s podignutom kragnom od jakne i kačketom na glavi prilazi Bojoviću i puca. Nikola je tog jutra kupio kifle i krenuo da doručak odnese ocu Vuku.

Ubijen... Nikola Bojović
Ubijen... Nikola Bojović

Uviđaj na mestu zločina... Bojović je 29. aprila sa dvadesetak metaka izrešetan u centru Beograda
Uviđaj na mestu zločina... Bojović je 29. aprila sa dvadesetak metaka izrešetan u centru Beograda

Strah od likvidacijaKako prenose crnogorski mediji, poseta šestorice Bojovićevih saradnika uznemirila je ljude iz budvanskog kriminalnog klana.- Crnogorska policija strahuje od toga da njihovo primorje ovog leta ne postane mesto kriminalnih obračuna. Službenici čine sve kako bi sprečili likvidacije - navode mediji.

Znalo se da će biti odmazdeSrpska policija je još 2010. imala informacije da se sprema ubistvo Lukinih najbližih saradnika, pa čak i brata Nikole. Tada su uhapšena dvojica Crnogoraca na Karaburmi, ali nisu nađeni dokazi koji bi ukazali na planiranje ubistva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track