TRAGEDIJA KOD ŽABLJAKA: Majka poljubila sina i nastradala u udesu!

Topola tuguje za troje poginulih u Crnoj Gori

TRAGEDIJA KOD ŽABLJAKA: Majka poljubila sina i nastradala u udesu!

Crna Hronika -
U Dubrovniku sam i mnogo sam srećna što sam videla sina Vladu, poslednja je SMS poruka Nade Kakašić koju je poslala komšijama

TOPOLA - Grad zavijen u crno!- Stigli smo u Dubrovnik. Mnogo sam srećna što sam ponovo videla svog sina Vladu. Ne mogu da opišem koliko se Marko obradovao kada se video s bratom!Poslednja porukaOvo je komšijama u SMS poruci napisala Nada Kakašić (44) iz Topole, koja je u nedelju u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori poginula zajedno sa sinom Markom Ignjatovićem (25) i njegovom devojkom Nedom Popović (26). U istom udesu teške povrede zadobili su Nadina sestra Biljana Jovović (41) i njen suprug Zoran (44), oboje iz Novog Sada, kao i državljanin Crne Gore Milenko Ćosović (31) sa Žabljaka.- Nada, njen sin Marko, njena sestra Biljana i zet Zoran, kao i Markova devojka Neda otišli su u Dubrovnik da vide Nadinog starijeg sina Vladu, koji radi na brodu i koji je pristao u hrvatsku luku. Javila se porukom i videlo se da je presrećna - pričaju Nadine prve komšije.U stanu stradale Nede Popović okupili su se rođaci i prijatelji, koji su rekli da su se Marko i ona zabavljali tri godine i da su se mnogo voleli.- U subotu ujutru sedeo sam s Markom u kafiću u kom je radio zajedno s Nedom. Radovao se što će otići u Dubrovnik i što će posle više meseci ponovo videti brata Vladu. Još mu je draže bilo što putuje s devojkom, majkom, tetkom Biljanom i i tečom Zoranom, koji je bio taksista u Novom Sadu. On je i došao iz Novog Sada da ih poveze - priča jedan od prijatelja.Zajedno u smrtOn dodaje da još nikom nije jasno kako je došlo do nesreće.- Šta god da je bilo, nama Marka i Nadu više ništa neće vratiti. Bili su veoma srećni i mnogo su se voleli, a sad su zajedno otišli u smrt. Sigurno će i na nebu biti zajedno - priča kroz suze njihov prijatelj.Nada Kakašić je bila doktorka, specijalista opšte medicine, a koleginica Vesna Pešić je rekla da je Nadu dugo poznavala i da je bila odličan stručnjak.Odličan doktor- Naše ordinacije su vrata do vrata. Ja danas ne radim i veoma mi je teško što je više nikad neću videti. Za Nadu mogu da kažem sve najlepše - rekla je ona.Nesreća se dogodila u nedelju oko 19 sati kod tunela Ivica, na magistralnom putu Žabljak-Šavnik, a do sudara je došlo kad su se direktno sudarili „pasat“ nikšićkih registracija, kojim je upravljao Milenko Ćosović, i „fijat multipla“ novosadskih registracija.

Nada Kakašić izgubila život u stravičnoj nesreći
Nada Kakašić izgubila život u stravičnoj nesreći

Tuga... Poginuli Neda i Marko
Tuga... Poginuli Neda i Marko

Nedina braća padala u nesvestNedina braća, blizanci Aleksandar i Đorđe, teško su podneli vest o pogibiji sestre.- Nekoliko puta juče padali su u nesvest, pa je intervenisala i Hitna pomoć. Mnogo su teško podneli ovu tragediju - kaže komšinica porodice Popović.

Crnogorac u komiMilenko Ćosović sa Žabljaka zadobio je povrede opasne po život. On je u komi, a nakon snimanja skenerom konstatovano je da ima manje krvarenje na mozgu, pa je transportovan u Klinički centar u Podgorici. Osim povreda glave, Ćosović ima polomljenu butnu kost. Biljani Jovović je pomoć pružena u pljevaljskoj bolnici i ona se lekarima požalila na bolove u stomaku, dok je njen suprug Zoran prošao samo s ogrebotinama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track