SMRT VLASNIKA INTERMECA: Erić se ubio zbog reketa mafijaša?

Pucao sebi u usta

SMRT VLASNIKA INTERMECA: Erić se ubio zbog reketa mafijaša?

Crna Hronika -
Prijatelji tvrde da su poslednjih godina pripadnici „voždovačkog klana“ iznuđivali novac od Dragana Erića (48) i da je on zbog toga upao u velike dugove

BEOGRAD - Prodao stan na Vračaru kako bi namirio reketaše?Rezultati obdukcije tela Dragana Erića (48), vlasnika „Intermeco kafe“, koji je prekjuče po podne nađen mrtav u smrskanom „ford fokusu“ na auto-putu Beograd - Niš kod Umčara, otklonili su svaku sumnju: Erić je ispalio sebi metak u usta! „Parafinskom rukavicom“ utvrđeno je prisustvo baruta na Erićevim rukama, što znači da je sam pucao, a tragovi pokazuju da je on najpre ispalio dva metka u šoferšajbnu i haubu svog automobila, a zatim u sebe! Posle toga, „ford“ s telom Dragana Erića svom silinom se zakucao u bankinu pored auto-puta! Sagovornik Kurira ističe da je očigledno da se Erić ubio u afektu.Morao da proda stan- Očigledno je da ga je nešto neposredno pre tragedije toliko izbacilo iz takta, nemoguće je da neko planira da se ubije u vožnji! Sreća je što hici koje je ispalio u haubu nisu povredili nekoga u drugim kolima, kao i to što se njegov automobil na kraju zakucao u bankinu, a ne u drugo vozilo - objašnjava naš sagovornik. Vest o Erićevom samoubistvu juče je šokirala njegove bliske prijatelje, koji tvrde da su Dragana u smrt oterali mafijaši iz „voždovačkog klana“!- „Voždovčani“ su poslednjih godina reketirali Dragana, dešavalo se da mu traže i po nekoliko hiljada evra mesečno! Bio je primoran da se zadužuje od koga je stigao, a na kraju je prodao stan od 100 kvadrata na Vračaru - priča za Kurir Erićev prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.Krio se i od prijateljaInteresantno je da čak ni Erićevi najbliži prijatelji, s kojima se družio od detinjstva, nisu znali gde je on u poslednje vreme živeo, niti čime se bavio!- Otkako je prodao stan na Vračaru, živeo je na različitim adresama na relaciji Beograd - Novi Sad. Često je menjao brojeve telefona i ponekad je bilo nemoguće stupiti u kontakt s njim. On nikad nije govorio o tome, ali pričalo se da ga je ostavila i druga supruga, s kojom je imao dvoje od svoje petoro dece - priča Erićev blizak prijatelj.

Nije bilo šanse da preživi... Uviđaj pored Erićevog automobila
Nije bilo šanse da preživi... Uviđaj pored Erićevog automobila

Dragan Erić
Dragan Erić

Erić je nekome poslao porukuPsiholog Aleksandra Janković objašnjava da se Erić ubio na izuzetno atipičan način i veruje da je samoubica takvim činom želeo da pošalje neku poruku.- U ovom slučaju postoji doza neverovatne agresije prema sebi. Deluje kao da je samoubica želeo da se uveri da će biti mrtav i da je to učinio na najradikalniji mogući način. Pretpostavljam da se neposredno pre tragedije samoubici dogodilo nešto što je bilo „okidač“ i što je uticalo na to da se on opredeli za ovako ekstremnu metodu samoubistva - objašnjava Jankovićeva.

Ulagao u mali fudbalErić je bio vlasnik futsal ekipe Marko Intermeco i predsednik Futsal komisije FSS. Na toj funkciji je pokazao odlučnost „da malom fudbalu vrati staru slavu“.- Vest o njegovoj smrti nas je šokirala. Delili smo istu strast prema malom fudbalu i to nas je najjače povezivalo. Dragan je uvek delovao kao uravnotežen i vedar čovek, te je zbog svega toga još teže prihvatiti njegovu smrt - rekao je Draganov prijatelj Aca Kovačević, selektor reprezentacije u futsalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track