Zbog devojke legao na put, pa ga zgazio auto!

Jezivi pokušaj samoubistva na Batajničkom drumu

Zbog devojke legao na put, pa ga zgazio auto!

Crna Hronika -
Nikola G. hteo da se ubije nakon što se u jednoj kafani posvađao s Magdalenom N. Dok ga je ona ubeđivala da ustane, vozač kola mu prešao preko glave i pobegao

BEOGRAD - Hitnu pomoć su pozvali vozači koji su videli unezverenu Magdalenu kako kleči na putu s Nikolinom glavom u krilu!Nikola G. (26) teško je povređen juče oko 3 sata ujutru kad je preko njega prešao automobil na starom Batajničkom drumu kod Ciglane! On se, kako Kurir saznaje, neposredno pre nesreće posvađao sa svojom devojkom Magdalenom N. (22) i revoltiran legao nasred puta. Dok ga je ona ubeđivala da ustane, naišao je automobil, koji je mladiću prešao preko glave, a zatim pobegao s lica mesta!„Sad ću da se ubijem“- Malo pre nesreće Nikola i ja smo bili u jednoj zemunskoj kafani. Išli smo peške ka Batajnici i u jednom trenutku počeli smo da se svađamo, kao i bezbroj puta pre toga! On je odjednom pukao! Pogledao me je i rekao mi: „Ne mogu više da podnesem ovo! Sad ću da se ubijem!“, posle čega se zatrčao i legao na put. Pritrčala sam mu i pokušala da ga podignem, ali je jednostavno bio pretežak! Kola su tutnjila oko nas - ispričala je Magdalena N. posle nesreće policajcima. Prestravljena devojka prisetila se i da su je u nekom trenutku zaslepili farovi automobila koji je jurio ka njoj i Nikoli.- Ne sećam se, mislim da sam se instinktivno izmakla! Okrenula sam glavu, ali sam čula tup udarac. Kad sam ponovo pogledala, videla sam samo lokvu krvi i automobil koji beži u nepoznatom pravcu - ispričala je inspektorima Magdalena i dodala da su Hitnu pomoć pozvali vozači koji su je videli kako kleči na putu i zapomaže.Ubrzo posle udesa, na Batajnički drum stigle su patrole saobraćajne policije, kao i njihove kolege iz odeljenja za suzbijanje krvnih delikata.Držala mu glavu- Mladić je u lokvi krvi ležao na putu, dok je prestravljena devojka u krilu držala njegovu polusmrskanu glavu i zapomagala! Lekari Hitne pomoći su ustanovili da Nikola, iako teško povređen, i dalje daje znake života, te su oboje prevezeni u Urgentni centar - priča naš izvor iz istrage.Sagovornik dodaje da je po prijemu u bolnicu Nikola G. najpre primljen na odeljenje reanimacije, da bi odatle bio premešten u Šok A, na kom se lekari i dalje bore za njegov život. Magdalena je, kako naš izvor objašnjava, posle ukazane lekarske pomoći juče ujutru otpuštena na kućno lečenje.

Užasno... Tragovi krvi na putu
Užasno... Tragovi krvi na putu

Alkohol kumovao nesreći?!Inspektorima je bilo gotovo nemoguće da saslušaju Magdalenu N. - Ne samo što je bila van sebe od šoka već je bila i vidno alkoholisana. Ipak, kroz plač je uspela da ispriča šta se dogodilo, kao i da kaže Nikolino ime, prezime i godinu rođenja. Međutim, kad su je inspektori zamolili da im da adresu povređenog mladića, nije mogla da je se seti. Inače, radnici kafane u kojoj su Magdalena i Nikola bili ispričali su da su celo veče pili alkohol - kažu u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track