Zet džipom pokosio taštu, spasao je mladi ljubavnik

Obračun u Zadru

Zet džipom pokosio taštu, spasao je mladi ljubavnik

Crna Hronika -
Od sigurne smrti ženu ( 68) prema policijskim izvorima spasio je ljubavnik (46) koji se pesnicama obračunao sa njenim zetom tako što ga je razbio prozor lendrovera i pesnicom udario zeta u glavu

ZADAR – Pedesetpetogodišnji Zadranin u utorak uveče oko 23 časa u Zadru svojim privatnim automobilom probio je kapiju dvorišta svoje tašte ( 68), a zatim je pokosio vozilom.

Od sigurne smrti ženu ( 68) prema policijskim izvorima spasio je ljubavnik (46) koji se pesnicama obračunao sa njenim zetom tako što ga je razbio prozor automobila i pesnicom udario zeta u glavu?! U ovom incidentu oba muškarca su povređena, a policija je alko-testom zetu izmerila 1,5 promila alkohola u krvi.

Priču policije tašta i njen ljubavnik su izjavili da nije bilo baš tako– Ma nije to toliko bitno. Mali porodični nesporazum. Istina je da ne može biti slučajno kad ti zet uleti lendroverom u kapiju, ali nije to ništa strašno.

Slomila sam ruku, ali oporavit ću se ja. Pa, mene zovu Ani četiri pištolja, rekla nam je žena u telefonskom razgovoru.Muškarac (46) koji se predstavio kao životni partner povređene žene izjavio je:

– Ja sam spavao. Odjednom me probudila buka. Izašao sam dole i video je kako leži ispod automobila svog zeta. Išao je napred-nazad, a kad me je video, pobegao je. Uspeo je pobeći pre dolaska policije, rekao je ovaj 46-godišnjak dodajući kako nije tačno da je šakom razbio prozor i udario 55-godišnjaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track