Preselo mu more: Iz pakosti mu zapalili vozilo!
Foto: Dragan Ilić

Preselo mu more: Iz pakosti mu zapalili vozilo!

Crna Hronika -
Oštećeni Joksimović je, pre požara, u kafani pričao drugarima kako ujutro kreće s porodicom na more pa sumnja da je to dalo ideju momcima koji su pretili da mu osujete plan, što je naveo i u izjavi policiji

NIŠ - Niška policija uhapsila je Slavoljub M. (34) iz Svrljiga zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opansosti.

Dodaje se da je Slavoljub M. u noći 31. maja zapalio putnički automobil marke "hjundaji" vlasništvo jednog Svrljižanina.

Kurir saznaje da je najverovatnije reč o razračunavanju svrljiških žestokih momaka zbog ranije netrpeljivosti.

Oštećeni i vlasnik "hjundaija" Vlada Joksimović, mehaničar iz Svrljiga,kako je izjavio policiji,te večeri je sedeo sa društvom u kafani kada im je jedan od gostiju sa susednog stola dobacio: "Tebe Vlado i Miloša ću da zaplim, dignem u vazduh,sve vam j... ,, Potom su gosti koji su uputili pretnju "Tarla" i "Muća" napustili kafanu.

"Nije prošlo ni pola sata a supruga Jasmina me je pozvala telefonom i obavestila da nam pred kućom gori auto. Otrčali smo sa drugarima ali se plamen sa zadnjeg dela,gde je podmetnut požar,verovatno kod rezervoara,već proširio do šoferšajbne. Gasio sam PP aparatom a u pomoć su priskočile i komšije ali je automobil poptuno uništen što znači da je šteta oko 400.000 dinara", izjavio je oštećeni Joksimović.

Štetu je procenio na osnovu polise osiguranja plaćene pri ulasku iz Republike Srpske u kojoj ima prebivalište po osnovu dvostrukog državljanstva.

Oštećeni Joksimović je, pre požara, u kafani pričao drugarima kako ujutro kreće s porodicom na more pa sumnja da je to dalo ideju momcima koji su pretili da mu osujete plan,što je naveo i u izjavi policiji.

Policija je prilikom provere njegove izjave i operativnim radom na terenu posle nekoliko dana utvrdila da je piroman jedan od označenih Muća, kako je Joksimović naveo, inače Slavoljub M. rodom je iz Vlahova kod Svrljiga.

Pritisnut dokazima osumnjičeni je u policiji priznao paljevinu navodeći da je reč o namirivanju "starih računa".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track