KAO NA FRONTU: Navijaču Alkatraza pucali u vrat!

Tri osobe ranjene na Starom sajmištu

KAO NA FRONTU: Navijaču Alkatraza pucali u vrat!

Crna Hronika -
Obračun Dve grupe sukobile se na šetalištu ispred splava „Fristajler“ na Novom Beogradu

BEOGRAD - Pucnjava u cik zore!Pripadnik Partizanove navijačke grupe Alkatraz Rade P. (28), koji radi kao radnik obezbeđenja na splavu „Fristajler“ na Novom Beogradu, i još dvojica mladića ranjeni su u vatrenom obračunu koji se dogodio u noći između petka i subote oko 3.45 na šetalištu ispred splava. Motiv se istražujeOsim Radeta, koga je metak pogodio u vrat, ranjeni su Darko R. (25) i Miloš S. (22), sin vlasnika sportsko-rekreativnog centra u Jakovu, nedaleko od Beograda, ali niko od njih nije životno ugrožen!- Nekoliko minuta posle pucnjave, dok je pokušavao da pobegne, uhapšen je Nemanja J. (24). Urađena mu je parafinska rukavica i još se ispituje njegova uloga u ovom obračunu. Osim Nemanje J., uhapšene su još dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u sukobu. Jedna od njih je Dušan S., rođeni brat ranjenog Miloša, a druga je Stefan A. - kaže izvor iz istrage.Motiv pucnjave, kako se navodi, zasad nije poznat, ali se ne isključuje mogućnost da je reč o navijačkom obračunu.- Policija i dalje istražuje šta se tačno dogodilo i zbog čega su se sukobile dve grupe. Zasad se ne odbacuje mogućnost da je reč o ratu sukobljenih navijačkih grupa zbog prevlasti u poslovima obezbeđenja klubova i poslovima s narkoticima - kaže izvor iz istrage.Sukob dve grupe, koji je izbio na šetalištu ispred „Fristajlera“, nastavio se i na parkingu.- Na šetalištu ispred splava ispaljeno je najmanje sedam metaka. Posle pucnjave akteri su se razbežali i otrčali do parkinga „Parking servisa“, koji je udaljen nekoliko stotina metara. Tomo je pucano iz najmanje dva pištolja - dodaje naš sagovornik.Tuča ispred bolniceSukob, međutim, ni tu nije završen. Svi ranjeni prebačeni su u Urgentni centar, ispred kog su se okupili njihovi prijatelji i napravili novi incident.- Na sreću, niko nije teže povređen, ali su razbijena stakla na toj zdravstvenoj ustanovi. Veći sukob sprečilo je obezbeđenja - potvrđeno je iz policije.

Uviđaj na mestu pucnjave
Uviđaj na mestu pucnjave

Uhapšen sin vlasnika striptiz klubaNemanja J., koji je uhapšen juče, nije odranije poznat policiji. Prema nezvaničnim informacijama, Nemanjin brat je bio u sukobu sa zakonom. Inače, Nemanjin otac je vlasnik jednog striptiz kluba na Novom Beogradu.

Uhapšeni se brane ćutanjemMladići koji su uhapšeni posle vatrenog obračuna, prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju u policiji branili su se ćutanjem. I trojica ranjenih, koje u Urgentnom centru čuva policija, odbila su da sarađuju s policijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja