JEZIVO: Dve žrtve ruskog ruleta na mostu
Foto: Nikola Milosevic

Vozač u Novom Sadu uleteo u pogrešnu traku

JEZIVO: Dve žrtve ruskog ruleta na mostu

Crna Hronika -
Tragedija Goran Lončar (29) iz neobjašnjivih razloga u „audiju“ skrenuo u levu traku i direktno udario „ford“ Gabora Varge (21)
1 / 4 Foto: Nikola Milicevic

NOVI SAD - Stravičan karambol.Temerinac Gabor Varga (21) i Goran Lončar (29) iz Beočina poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru na Mostu slobode u Novom Sadu. Nije imao šanseDo nesreće je došlo kad je Lončar svojim „audijem A4“ vozeći iz pravca Novog Sada velikom brzinom ušao u pogrešnu traku i direktno udario u Vargin „ford“!- Još nije jasno zbog čega je Lončar uleteo u suprotnu traku. Uviđajem je utvrđeno da je „audi“ prešao preko razdelnog ostrva na mestu gde nema zaštitne ograde i direktno udario u „ford orion“. Varga jednostavno nije imao šansi da izbegne sudar - kaže izvor Kurira.Na Mostu slobode dozvoljeno je voziti brzinom od 80 kilometara na sat, a pretpostavlja se da su oba vozača išla mnogo brže od toga. „Audi“ i „ford“ su potpuno uništeni, a od siline udarca „ford“ se i zapalio! Dim na mostuNa lice mesta prvi su stigli vatrogasci, koje je o nesreći obavestio građanin koji je bio na Štrandu tik pored mosta i koji je ugledao dim na mostu.- Čovek je bio u kolima dok je vatra buktala! Niko nije mogao ni da priđe automobilu sve dok nisu stigli vatrogasci. Jesu oni brzo došli, ali vozaču nije bilo pomoći. Zar je moguće da neko promaši smer? Pa ovaj most je najširi u Srbiji i ima šest traka. Eto, da li zbog hira ili ne znam ni ja čega, mladi čovek je poginuo ni kriv ni dužan - rekao je jedan od vikendaša u blizini Mosta slobode.Prema nezvaničnim informacijama, Lončar je nedavno postavljen na mesto vršioca dužnosti direktora Centra za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, koji je Vlada Vojvodine pre pet godina osnovala na Andrevlju na Fruškoj gori.

Jeziv prizor... Olupine vozila u kojima su poginule dve osobe
Jeziv prizor... Olupine vozila u kojima su poginule dve osobe

Vatrogasci sekli limDa bi izvadili tela stradalih, vatrogasci su, nakon što su ugasili vatru, morali da iseku vrata smrskanih automobila. Osim dvojice poginulih, u vozilima nije bilo drugih putnika, a pošto se udes dogodio u nedeljno jutro, na mostu u momentu sudara nije bilo drugih automobila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track