IŽIVLJAVANJE: Mladić izudarao, pa silovao staricu!

Napastvovao nemoćnu ženu u selu mozgovo kod aleksinca

IŽIVLJAVANJE: Mladić izudarao, pa silovao staricu!

Crna Hronika -
Milan Đ. (23) uhapšen zbog sumnje da je obio kuću komšinice V. M. (81), a zatim joj stavio jastuk preko lica i seksualno je zlostavljao

NIŠ - Iživljavao se nad ženom jer je znao da je sama u kući.Milan Đ. (23) iz sela Mozgovo kod Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak silovao V. M. (81) iz istog sela. Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji.Prema rečima komšija, silovatelj je iskoristio to što starica živi sama. Čuo je da njen sin, koji živi u Aleksincu, te večeri neće doći da je obiđe, pa je oko tri časa ujutru obio bravu na vratima i upao u njenu kuću.Branila se- V. M. je spavala. On je skočio u njen krevet, uhvatio je za ruke i nasrnuo na nju. Nesrećna žena pokušala je da se brani i da ga odgurne, ali ju je siledžija udario nekoliko puta - kaže naš sagovornik.Kad je počela da viče i da doziva u pomoć, Milan joj je stavio jastuk preko lica i silovao je.- Posle iživljavanja zapretio joj je da nikom ne kaže šta joj je uradio, inače će joj se osvetiti. Međutim, ona je narednog dana smogla hrabrosti da svom sinu sve ispriča i on je odmah pozvao policiju - kaže izvor Kurira.Silovana starica je prevezena na lekarski pregled. Brojne povrede koje je imala potvrdile su silovanje.Nije mogla da ćuti- Milan Đ. je nakon toga uhapšen. Starica je u stanici policije prepoznala manijaka - navodi naš izvor.V. M. je inspektorima rekla da je Milan i u januaru ove godine upao u njenu kuću i pokušao da je siluje.- Pretio mi je i vikao na mene, ali sam tad uspela da ga isteram napolje. Nikome nisam pričala o tome, ali ovog puta nisam mogla da ćutim... Nasrnuo je na mene i na moju čast kao zver. To mu nikad neću oprostiti - rekla je ova hrabra žena.

Mesto napada... Selo Mozgovo kod Aleksinca
Mesto napada... Selo Mozgovo kod Aleksinca

Milan se vadi na alkoholMilan Đ. rekao je na saslušanju u policiji da se ne seća da je silovao V. M.- Ne sećam se šta se dogodilo. Znam da sam se te večeri mnogo napio i da sam lutao selom, ali ne znam gde sam išao i šta sam radio - rekao je Milan inspektorima.

Hronologija /Silovanja starica/- MART 2013 - Milovan M. (34) iz okoline Svrljiga uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje staricu K. Ž. (89). Milovan M. je prošle godine odslužio 12 godina robije zbog toga što je silovao i zaklao staricu.- JANUAR 2013 - Zoran. Z. (47) iz sela Grujinci kod Bosilegrada uhapšen je zbog sumnje da je silovao staru i bolesnu ženu u jednom selu u okolini Bosilegrada.- JANUAR 2013 - Nenad R. (19) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je u Mirijevu silovao Ljiljanu J. (69).- NOVEMBAR 2010 - Miroslav B. (33) iz mačvanskog sela Glušci uhapšen je zbog sumnje da je silovao 75-godišnju staricu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja