IVANJICA: Zbog komšiluka pokušao se spaliti ispred opštine

Potkopali mu temelj kuće

IVANJICA: Zbog komšiluka pokušao se spaliti ispred opštine

Crna Hronika -
Uzrok pokušaja spaljivanja Obrena Zarića ispred opštine leži u problematičnim međukomšijskim odnosima, koji su mu prema rečima njegove supruge potkopali temelj kuće

IVANJICA- U ponedeljak oko podneva, ispred zgrade ivanjičke opštine, pokušao je da se zapali Obren Zarić, ali su ga u tome sprečili policajci.

On je potom sanitetskim vozilom prevezen na nervno odeljenje čačanske bolnice, gde je pregledan, a potom pušten kući.Uzrok ovakvog postupka leži u problematičnim međukomšijskim odnosima.

„Potkopani su nam temelji kuće, već godinama pokušavamo da rešimo problem na sudu, ali rešenje se ne nazire, a kuća nam zbog vlage propadam“, rekla je Glasu zapadne Srbije Milka, Obrenova supruga.

Komšije kažu da je Obren vredan i pošten čovek, ali napominju da odnosi sa pojedinim susedima nisu najbolji, i dodaju da je čak sa komšijom sa kojim je u sporu bio je nekada veliki prijatelj.

Inače, problemi koji su Obrena Zarića naveli da pokuša da se danas spali traju već neko vreme, on je i ranije više puta pokušao samoubistvo, poslednji put pre nekoliko meseci, kada je pretio da će zapaliti potkrovlje kuće i skočiti sa njega.

Tom prilikom tražio je da razgovara sa predsednikom opštine, Milomirom Zorićem, koji je ispoštovao Obrenov zahtev i došao do njegove kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja