PREVARANT: Varao građane na uvozu bele tehnike!

PREVARANT: Varao građane na uvozu bele tehnike!

Crna Hronika -
Jovanović se tereti da je, od juna 2010. do avgusta 2012. godine, prevario više od deset građana obećavajući im da će im uvesti i prodati belu tehniku iz inostranstva i za to uzimao novac, a robu im nikada nije isporučio

NOVI SAD - Novosađanin Dragan Jovanović (31), za kojim je bila raspisana poternica, zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara, o čemu je javnost bila obaveštena pre dva meseca, uhapšen je.

Jovanović se tereti da je, od juna 2010. do avgusta 2012. godine, prevario više od deset građana obećavajući im da će im uvesti i prodati belu tehniku iz inostranstva i za to uzimao novac, a robu im nikada nije isporučio.

Takođe, u istom periodu, osumnjičeni je građanima prodavao neispravnu robu, a osnovano se pretpostavlja da je od pojedinih osoba dobijao novac, zbog navodnog proširenja posla, uz obećanje da će im novac vratiti, što, takođe, nije uradio.Protiv Jovanovića biće podneta odgovarajuća krivična prijava, u redovnom postupku, a policija poziva građane, koji su oštećeni, a do sada nisu prijavili slučaj, da se jave pozivom na broj telefona: 064/613-0782.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track