UBICA U BEKSTVU: Leš transvestita (40) u stanu na Paliluli!
Foto: Nemanja Pančić

Brutalno Darko Vujanović (41) iskasapljen u sred bela dana

UBICA U BEKSTVU: Leš transvestita (40) u stanu na Paliluli!

Crna Hronika -
Vlasnik stana ispred vrata čuo žučnu raspravu ubijenog sa nekim muškarcem, a kada se kasnije vratio zatekao žrtvu u lokvi krvi. Zgledao je kao žensko i stalno je menjao perike i garderobu, često nisam mogla da ga prepoznam
1 / 6 Foto: Nemanja Pančić

BEOGRAD - Ubica u bekstvu. Darko Vujanović (41) ubijen je juče popodne u stanu u Ulici Nikodima Milaša broj 12 na Paliluli. Njegovo beživotno telo iskasapaljeno i obučeno u žensku odeću, koje je u lokvi krvi ležalo u hodniku stana u suterenu, pronašao je stanodavac od kog je nastradali iznajmljivao stambeni prostor više od godinu dana.

Kako smo saznali, jezivo ubistvo je bilo između 14 i 17.40 sati, kada je telo pronađeno.

Gazda našao telo

- Vlasnik koji je ubijenom iznajmljivao stan juče je u više navrata pokušavao da dobije Vujanovića na mobilni telefon, verovatno zbog kirije, ali se on nije javljao. Pokušao je pozivom i na fiksni telefon, ali broj nije bio u funkciji, pa je čovek odlučio da ode tamo i vidi šta se dešava - rekao je za Kurir izvor iz istrage.

Nezvanično, stanodavac je prvi put došao oko 14 sati, ali je čuo svađu i žučnu raspravu Vujanovića sa drugim muškarcem, pa nije ni ulazio u stan već se vratio kući.

- Odlučio je da se vrati kući i pozove majstore za telefon sa kojima se oko 17.40 sati vratio na Palilulu. Svađa više nije dopirala iz stana. Vrata su bila odškrinuta, a kada je stanodavac krenuo da uđe unutra zatekao je užasan prizor. Muškarac obučen u žensku odeću ležao je u hodniku u lokvi krvi. Na njegovim grudima bile su vidljive rane od uboda - kaže izvor Kurira.

Obimna potraga

Policija je odmah poslala više patrola, a za ubicom je pokrenuta obimna potraga. Stanari višespratnice u kojoj se desilo ubistvo u neverici su juče komentarisali nemili događaj.

- Pomislila sam da se snima neki film, a kada sam čula da je čovek ubijen naježila sam se - rekla nam je žena koja se vraćala iz prodavnice.

Njena komšinica je dodala da u zgradi ima dosta stanova koji se iznajmljuju i da se oni često menjajuu.

- Stanovi u suterenu su nekada bili zajedničke prostorije, ali su one vremenom pretvorene u stambeni prostor - dodala je ona.

Među velikim brojem okupljenih ljudi na mestu događaja našla se i jedna starica koja je rekla da zna ubijenog iz viđenja.

- Izgledao je kao žensko i stalno je menjao perike i garderobu. Ponekad nisam mogla ni da ga prepoznam - rekla je potresena žena.

Policija ispituje čime se ubijeni Vujanović bavio, kao i motive ovog strašnog zločina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja