SLUČAJNO RANJENA: Bog me pogledao da ne poginem!

ŽRTVA: Pogođena u obračunu mafijaša

SLUČAJNO RANJENA: Bog me pogledao da ne poginem!

Crna Hronika -
Noga mi je utrnula, ali nisam znala da sam pogođena dok mi jedna žena nije rekla: „Sine, krvariš!“, ispričala Sara Đorđević (21)

KRAGUJEVAC - Pozlilo mi je kad sam videla rupu na nozi!- Nisam bila svesna šta mi se dogodilo! Osetila sam da mi je noga utrnula, ali sam nastavila da hodam. Posle nekoliko metara zaustavila me je jedna žena i rekla mi: „Sine, ti krvariš!“ Tek tada sam videla rupu na nozi i pozlilo mi je...Ovako je juče za Kurir započela ispovest Sara Đorđević (21), koju je u petak oko 18.30 sati pogodio zalutali metak ispaljen u vatrenom obračunu članova dve suprotstavljene bande!Pomogli joj prolaznici- Našla sam se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ali bog me pogledao da ne poginem na ulici! Imala sam mnogo sreće... Vraćala sam se s posla i zbog ogromne vrućine i umora potpuno sam se „isključila“ iz okruženja. Nisam ni čula pucnjavu, a kamoli shvatila da sam ranjena. Znam samo da su prolaznici pritrčali u pomoć kad sam posrnula, počeli da me polivaju vodom, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć - priseća se Sara.Česti sukobiRanjena devojka je tek u bolnici saznala šta se zapravo dogodilo.- Strašna je i pomisao da neko u bezazlenoj šetnji ulicom može da strada zbog bezobzirnih ljudi koji potežu oružje - kaže devojka, koja će ubrzo iz Kliničkog centra u Kragujevcu biti puštena na kućno lečenje.Podsetimo, članovi dve zavađene kriminalne grupe iz Kragujevca pucale su iz automobila u pokretu jedni na druge, posle čega su pobegli.- Znamo ko su učesnici ovog obračuna i tragamo za njima. Od početka godine članovi te dve grupe su se više puta sukobljavali. Protiv njih smo podneli oko 50 krivičnih prijava zbog različitih krivičnih dela, hapsili smo ih čak četiri puta samo u ovoj godini, poslednji put pre desetak dana - kaže izvor Kurira iz istrage.

Tragovi krvi na mestu na kojem je ranjena Sara Đorđević
Tragovi krvi na mestu na kojem je ranjena Sara Đorđević

Meci mu probušili nogaviceJedan 22-godišnji mladić, koji se, kao i Sara, slučajno zatekao na ulici u momentu pucnjave, imao je neverovatnu sreću!- Njemu su dva metka probušila obe nogavice pantalona, ali ga nijedno zrno nije pogodilo! Nismo mogli da verujemo kad smo to videli - kazao je jedan od policajaca.

Hronologija /Slučajne žrtve obračuna kriminalaca/♦ 17. MAJ 2007. Marko M. (23) iz Beograda ranjen je od rikošeta dok je džogirao po Košutnjaku.♦15. APRIL 2008. Ajet P. (26) iz Novog Sada ranjen je kad se slučajno našao na poprištu kafanskog obračuna.♦ 17. SEPTEMBAR 2009. Britanski državljanin E. Dž. S. (26) slučajno je ranjen rikošetom u pucnjavi ispred splava na Novom Beogradu.♦ 23. APRIL 2013. Julijana B. (19) iz Bajine Bašte slučajno je ranjena u vatrenom obračunu dve bande u Čačku.♦ 12. MAJ 2013. Tamara Radulović (29) poginula je kad ju je pogodio zalutali metak ispaljen u vatrenom obračunu na jednom beogradskom splavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track